Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klklk

dlaczego faceci z pasjami sa nielubiani przez kobiety

Polecane posty

chyba zależy od pasji bo jak np pasją jest łojenie zubra przed telewizorem (nazywane inaczej: pasjonuje się sportem) to....

nie mam pasji a kobiety się mną i tak nie interesują... czyżby wyjątek od reguły :D albo reguła kiepska 🖐️ ludzie z prawdziwymi pasjami to ludzie interesujący bo tylko tacy potrafią mieć pasję

Gość nigdy nigdy nigdy
bo to one chcą być ich pasjami

ja akceptuje pasje mojego faceta... motoryzacja... ciagle w garazu albo na zlotach ale naszczescie o mnie jeszcze nie zapomina :D

Andrzej z Aleksandrowa to ja bylabym wyjatkiem. lubie motoryzacje, komputery itp studiuje \"meski\' kierunek a niektorzy faceci nie chca nawet ze mna gadac bo nie maja o czym:D

a ja znam dziewczyny z jakimiś zainteresowaniami ponad odżywki i kremy 🖐️ no kurcze :D nie utrzymuję z nimi żadnych bliskich kontaktów a wiem, że mają zainteresowania... więc pewnie okazało by się, że duża cześć reszty też jakieś ma, w końcu chyba większość ludzi czymś się tam interesuje mniej lub bardziej... zresztą kremy, odżywki, kosmetyki to też może być poważne zainteresowanie no chyba, że uznamy iż są zainteresowania i \"zainteresowania\" sam tak mam :O nieważne 🖐️

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
ja uważam ze tezę postawioną przez autora należało by zmienić: czemu faceci z pasjami nie są lubiani przez dziewczynki/kobietki prawdziwa kobieta nie usiedzi 30 minut na randce z facetem bez pasji, ja bym na takiego w ogóle nie zwróciła uwagi.

no wlasnie odzywki i kremy tez moga byc powaznym zainteresowanie (jesli np chodzi o chemie i biologie) tym bardziej jesli zwiazne ejst to z praca. Andrzej z Aleksandrowa a ty albo masz pecha albo dziewczyny z zainteresowaniami nie interesuja sie toba:D

Całe szczęście, moją jedyna pasją jest śledzienie kursów piwa w pobliskim Albercie. :classic_cool:

Gość kobieta 19lenia
a ja znów nie lubię meżczyzn bez pasjii. mnie samej nie interesuja pierdołki typu kremiki i maseczki, po prostu jak chcę to się maluję, ale nie pasjonuję się tym. uprawiam wiele sportów i nie wyobrażam sobie zeby mój facet nie robił nic.

Gość kobieta 19letnia
Andrzeju z Aleksandrowa moje pasje: -narciarstwo -wspinaczka górska -jazda na rowerze po górach -jeździectwo -maluję obrazy -gram na gitarze -już mi niedaleko do czarnego pasa shotokan(2 egzaminy jeszcze) -słucham dobrej muzyki miło cię poznać Andrzeju:)