Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadiya26l

Ja przezyłam szok !!! co wy myslicie o tym..??

Polecane posty

Gość ja mysle o tym
ze moze rzeczywiscie przesadzili, ale ten polak co wyczynial tez nie jest bez winy.nie usprawiedliwia go to ze nie znal jezyka

Gość ja mysle o tym
ze moze rzeczywiscie przesadzili, ale ten polak co wyczynial tez nie jest bez winy.nie usprawiedliwia go to ze nie znal jezyka

hej NAdiya👄 ja tez przezylam szok jak widzialam to w TV pokazali jak ten facet cierpial po tym paralizatorze, szkoda slow mam nadzieje ze za to zaplaca:O

ponadto mówili że to juz któraś z kolei osoba ktora umarła w kanadzie po kontakcie z paralizatorem nie ucza się na błedach???? :O

to znaczy ze takie debile jak oni nie powinni dostac paralizatora ,skoro nie wiedza, ze to nie zabawka:O. Bradzo przeparszam za "debilą" ,nie mam wytłumaczenia za tak banalny błąd:):) sorki:):)

Tam akurat od paralizatora zmarł pijany polak co się awanturował:classic_cool:

o matko ale problemy głupiego błędu sie niektórzy czepiaja a sami do powiedzenia nic nie mają na danym temat

Inter w wiadomosciach mowili ze nie był pijany, zreszta pijany czy nie to ich nie usprawiedliwia zabili człowieka kilku na jednego sie rzuciło jak to wygladalo;/

Gdyby nie dał powodu, nie użyliby tego paralizatora, sądze, że gdyby normalnie się zachowywał wszystko byłoby wporządku. Tyle ode mnie.

Inter zamilcz bo na tobie uzyje paralizatora :O magdalena - to moze chciałabyś z kimś ten zwielokrotniony grzech podzielić? ;)

no ale kurde... to ze czlowiek zrobil awanture nie zezwala na zabijanie go! powinni wiedziec ze moze do czegos takiego dojsc, nie mozna narażać tak ludzkiego życia, za awanture śmierc? brak słów

Gość ffvfv
Facet czekał 10 godzin w hali odbioru bagażu. Nie znał jezyka, nie umiał stamtąd wyjść i nie wiedział co zrobić. 40 metrów dalej, za szybą czekała jego matka, ale jej nie pozwolili pójść do syna!!!

po dziesieciu godzinach czekania w portalu na bagaż mial prawo być zdenerwowany!!!!Nic nie usprawiedliwia tej policji. Gdy przyszli nie rzucał się do nich, nie był agresywny... Szkoda ze na telewizji kanadyjskiej są filmy o negocjatorach, w każdej akcji bierze udział psycholog i tłumacz a w realu zabili człowieka!!!!

smutne jest to ,ze nawet Matce nie powiedzieli ze syn przyleciał nic! czekała cały czas....

Gość krolowa saba
ogladalam ten film, ale nie na interii ...tam jest skrocony...ogladalam go wczoraj na tej http://www.cbc.ca/bc/ facet sie wije z bolu..a te ciule stoja i nic nie robia..nawet nie zadzwonili po lekarza...

Ci kolesie nie strzelali do niego z ostrej broni, chcieli go tylko obezwłądnić. Barbarzyństwem można nazwać obcinanie głowy nożem przez pierrdoloną muzułmańską ekstreme. Fakt, że jest to tragedia dla rodziny, i nie ma co do tego żadnych wątpliwości. Ale specjalnie go nie zabili :o

a co za różnica specjalnie czy nie specjalnie może pogadamy jak ktoś ci umrze np. pzez błąd lekarski, popelniony niespecjalnie, co? :O a pozatym powtarzam, że to nie pierwsza osoba, więcmoski mogłyby coś ze soba zrobić np zmienić natężenie tego paralizatora lub uzywac gazu obezwładnającego ,no nie wiem....

Gość
heh i po co od razu paralizator. było ich czterech na jednego, wyszkoleni, na pewno mogli go bez problemu obezwładnić bez użycia broni, zwłaszcza że on sam nie miał broni, chyba że to krzesło którym wcześniej wywijał. mam nadzieję, że będzie z tego mocna sprawa i polecą głowy...

A poza tym najpierw powinni użyć gazu, a nie kurwa mać paralizatorem go :O Oto jak się Polaków traktuje za granicą :O

Gość Mocna sprawa
byłaby gdyby coś takiego wydarzyło się w jakimś biednym kraju, zaraz by się cały Zachód oburzył, obrońcy praw człowieka by protestowali itp. A że sprawa wydarzyła się w bogatej, wpływowej Kanadzie a ofiarą był jakiś Polak... W taki w taki sam sposób zmarło tam wcześniej 17 osób i nikt nie wyciągnął wniosków!

Gość Kapitan Kloss Hans
prawda lezy posrodku, a swoja droga rrzeba byc idiota zeby nie miec ze soba nawet najprostrzej rozmowki jak sie jezyka nie zna, a jakby sie zachowywali gdyby jakis wariat zaczal rzucac komputerem i nic nie ma na usprawiedliwienie tego glupiego Polaka oprocz jego glupoty

Klaus takis mądry? moze polskie rozmowki sobie spraw pisze sie \"najprostszy\" jak juz cos, a zabójstwa nic nie usprawiedliwia to oni wykazali sie glupotą

Gość Kapitan Kloss Hans
calkiem mozliwe ze orta strzelilem ale ogladalem to doniesienie i jesli ktos jest taka ofiara losu i przez 10 godzin nie potrafi palcem kiwnac w swojej sprawie a awanturowac sie i rzucac meblami to spotyka go to co tego durnia spotkalo. A rozmowki sa nawet w kiosku z papierosami i uwazam tego czlowieka za kompletnego wariata i niedorajde