Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katowiczanka1982

ktory szpital polecacie? gdzie rodzić na Śląsku, w Katowicach?

Polecane posty

Gość Katowiczanka1982

niedlugo bede rodzic i ciekawa jestem ktory szpital byscie polecily Mamusie Ślązaczki? nie mam rozeznania gdzie jest ok, a gdzie lepiej nie zagoscic.. chetnie poznam opinie tych ktore maja porod juz zas oba.

hmm sama sie zastanawiam nad tym, mam mozliwosc wyjazdu ale zastanawiam sie jeszcza, a jakbym zostala to sama nie wiem jestem ze Slaska. Co myslisz nad prywatna klinika w kacach? Jezeli wogole bierzesz ja pod uwage:)

ja myslalam o prywatnej klinice na lubiwnowej w katowicach, ale u mnie wystepuje duze parwdopodobienstwo powiklan i ze urodze wczesniaka wiec to chyaba raczej odpada, z reszta sami jak dzwonilam nie bardzo mi polecali...

elenass nie polecali ze wzgledu na to ze jezeli bylyby powazne powiklania typu krwotok, wylew itp, albo dzieckow bezdechu to u nich nie maja spzretu takiego jak na klinice \"ligocie\", tak mi powiedzieli, jak im pzredstawilam sytuacje, zaprosili mnie na badanie do ich lekarza ktory mial zadecydowac czy sie podejmuja mnie przyjac, ja sie nie znam na tym co maja czego nie i w jakich sytuacjach sobei daja rade, ale jezeli uczciwie sami mi cos takiego powiedzieli to dalam sobie spokoj

no pewnie ze jak tak powiedzieli to daj sobie spokoj, tylko interesuje mnie jedno: prywatne kliniki kasuja za porody a nie maja sprzetu!!! Miejskie szpitale je maja a oni nie, choc na kazdym porodzie zarabiaja!:(

elenass prywatne kliniki nie kasuja za porod tylko za pobyty w klinice, gdybys szla na obserwacje do nich tez bys tyle placila, a spzret maja ale taki podstawowy, w razie gdyby cos, a nie maja bardzo specjalistycznych, i nie maja wielu oddzialow sal operacyjnych itp. to bardziej o to chodzilo jak mi odradzali, w wielu szpitalach miejskich tez nie maja takich spzretow, bo pytalam np. na bogucicach tez bylby problem z wczesniakiem...

Gość Mamunia-Marty i Tosi
Ja polecam Mikołów :)

Gość Katowiczanka1982
hmm Mikołów slyszalm juz cos o tym szpitalu, ale dla mnie troche daleko jesli wypadnie w srodku dnia, pzrez korek sie nei przebije :( a czy to ze sie rodzi w innym szpitalu niz lekarz prowadzacy pracuje ma jakies znaczenie?

Ja całą ciążę mieszkałam w Warszawie i tam chodziłam do lekarza , a urodziłam w Mikołowie i siłą rzeczy nie było przy mnie lekarza prowadzącego i w sumie wcale nie był potrzebny bo poród wspominam bardzo miło :)

Gość terenia
a co sądzicie o Bytomiu?