Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkia89

ciąża a okres

Polecane posty

Gość majkia89

hej dziewczyny. mam do was pytanie, moze wydac sie ono wam absurdalne, ale czy mozna byc w ciazy pomimo okresu. nieraz slyszy sie ze kobieta nie spodziewa sie ze moze byc w ciazy bowiem okres normalnie wystapil u niej (mam na mysli pierwsze miesiace) dopiero po uplywie jakiegos czasu okazuje sie ze kobieta jest w 3 m cu czy tez dalej. nie wiem czy podejrzewac u siebie ciaze (bowiem okres mialam planowo) ale od niedawna bardzo boli mnie jajnik, nie jest to bol staly, pwoedzialabym czasem takie skurcze jakby w nim czuje, poza tym niewielki sluz zaobserowalam. okres skonczyl mi sie jakies tydzien temu, a wspolzylam przed okresem, stad moje pytanie, czy mozliwe jest abym byla w ciazy pomimo okresu. dzieki wielkie za odpowiedz:)

Gość tamta taka
jest taka mozliwosc, ale jesli masz krotkie cykle klucie jajnika moze byc objawem owulacji

Gość hmmm no nie jest za ciekawie
okres to nie:) bo wkoncu jest jak nie jest sie w ciazy, natomiast czasami wystepuje plamienie:) i to moze nawet wtedy gdy kobieta jest w ciazy :)

Gość majkia89
boje sie:(( czy to moga byc przydadtki, zaznaczam ze bol ten wyst czasami, i jest to uczucuie takiego skurczu po prawej stronie ze musze az usiasc. boje sie bo nie mam mozliwosci udania sie do lekarza jestem poza granicami naszego kraju:(((9