Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiracle

Jak długo byś się śmiała gdybyś się dowiedziała, że...

Polecane posty

Gość miiracle

23 letni chłopak jeszcze nigdy się nie całował, nie chodził z dziewczyną i nie uprawiał seksu?

Gość
w ogóle bym się nie śmiała, bo to nie jest śmieszne

Gość pitu pitu x 2
tez bym sie nie smiała

Gość miiracle
A jak byś zareagowała?

Gość pitu pitu x 2
nijak, przyjęłabym to do wiadomości

Gość normalnie. nie takie rzeczy
widzialam. cos w tym zlego????

Gość miiracle
Chyba jednak by was to zdziwiło?

Gość nie bo to jego sparawa
ot co

Gość miiracle
Ale chciałbybyście być z takim chłopakiem, nie przeszkadzałoby wam to wcale?

Gość dontyouknow3
znam takiego

Gość wiesz wolalabym takiego
niz jakiesgos macho ktory przelecial multum kobiet

Gość dqwded
wiesz, co autorko, najbardziej to mi sie chce smiac z ciebie i z Twojej nietolerancji, taka stara, a taka głupia i nietolerancyjna buahaha..smiałabym sie cały dzien, ale z ciebie i twej pustoty i głupoty

Gość pitu pitu x 2
łomatko, żadnego prawiczka więcej w moim życiu. Niech się towarzystwo ćwiczy na kims innym

Gość pitu pitu x 2
no , ale ja już stara dupa jestem

Gość miiracle
Miło to słyszeć, choć ja nadal wstydzę się z tego powodu i boję się, że gdyby jakaś dziewczyna, szczególnie młodsza i dużo bardziej doświadczona ode mnie się tego dowiedziała to ...byłbym u niej bez szans...:(

Gość heloł ja wygralem
:) czemu panny nie szukasz

Gość
zapytałabym tylko o dotychczasowe podchody do dziewczyn ;) mój facet miał tylko 1 dziewczynę przede mną, przez jakieś 2 tygodnie :P całował się tylko z nią i jeszcze w wieku 10 lat :P po prostu nie umiał startować do dziewczyn. a 23 lata to jeszcze nie tak strasznie. już lepiej żeby się w ogóle nie całował niż lizał dla zabawy z laskami na dyskotekach, chociaż oczywiście nie ma w tym nic złego :P

Gość
nie bój się :D ja też mam większe doświadczenia seksualne od mojego faceta, mimo że on jest moim pierwszym chłopakiem :P jakoś to przyjął :P

Gość ja bym chciala prawiczka
:( wolalabym zeby ze mna to przezyl. troche mnie to boli wiecie

Gość miiracle
To bardzo pocieszające co piszecie, może po prostu dziewczyny po dwudziestce są już bardziej dojrzałe i niepotrzebnie się tak panicznie boję, że to by się wydało. Ale jak miałem jakieś 17-19 lat, to jestem pewien, że każda dziewczyna by się ze mnie śmiała

Gość
no nie śmiałabym się :o - ktoś mi się zwierza, być może jest wrażliwy na tym punkcie a ja miałabym się śmiać?

Gość e tam szukaj dziewczyny
nie marnuj czasu, nie zadreczaj sie tym! mlody jestes

Gość miiracle
---->ja bym chciala prawiczka rozumiem, że Twój chłopak nie przeżył pierwszego razu z Tobą, tak? Hm, czytam to co piszecie a mimo wszystko, chyba póki nie przekonam się na własnej skórze, że jakaś dziewczyna może mnie zaakceptować, to nie uwierzę, że to, że nigdy nie robiłem wspomnianych rzeczy, nie powoduje, że jestem śmieszny. Mam takie przekonanie, że facet powinien imponowac dziewczynie i we wszystkim być dobrym, we wszystkim być doświadczony...i mam kompleksy, że ja taki nie jestem

a z ciekawości... kiedy ty chcesz im to mówić? Chyba znalazło by się więcej, u normalnych ludzi, tematów niż byłe związki i doświadczenia w ... a jak ktoś by mi zaczynał tzw. pierwszą randkę od robienia wywiadu o związkach/doświadczeniach, no chyba że to prawidłowość - nie wiem nie znam się, to raczej by mnie to zraziło :P a jak zanjomi coś gadają to darować sobie szczerość i rzucić coś nic nie znaczącego i nie wnoszącego na odczepne

Gość miiracle
Przed znajomymi się nie przyznaję do tego. No chyba, że tym bliższym, z którymi duzo rozmawiałem i to musiało wyjść. A co do dziewczyny to boję się, że to samo wyjdzie, że będę nieporadny, nawet jeśli nie powiem tego słowami. I ona zapyta, co ja robiłem przez te wszystkie lata? Czemu je marnowałem? Czy ze mną wszystko OK?

Gość
akurat tego czy się całowałeś nie da się w żaden sposób sprawdzić :)

Gość
mówisz jakbyś miał co najmniej 40 na karku :D nie było okazji i tyle, a brak doświadczeń seksualnych nie oznacza jeszcze, że zmarnowałeś te lata :)

masz bliskich znajomych a to już coś, przynajmniej ktoś cię lubi... jakoś się z ludźmi dogadujesz 🖐️ o ile nie jesteś brzydki, niski, skrajnie nieśmiały, nadwrażliwy, nudny z nudnym życiem i bez znajomych... to na pewno życia nie zmarnowałeś 🖐️ \"I ona zapyta....\" a jak to od ciebie wyciągnie i cię wyśmieje/oleje to, o ile nie jesteś jak przegraniec z opisu, to wiesz że byście do siebie nie pasowali. Nie ta to następna... podobno tak to działa :D

Gość miiracle
Podobno można nie umieć się całować. W ogóle to chłopak, facet powinien imponować dziewczynie. A ja wieloma rzeaczami nie zaimponuję. Nie umiałbym się pewnie odnaleźć w sytuacji bycia z dziewczyną. Poza tym na studiach kiepsko się uczę, wiele osób juz samodzielniezarabia a ja jeszcze nigdy nie pracowałem. Wiem, że można to zmienić i czym szybciej tym lepiej ale na starcie nie będzie łatwo. Poza tym myślę sobie, że może właśnie lepiej jak najpierw np znajdę sobię jakąś pracę albo praktykę a dopiero później poszukam dziewczyny. Będę już wtedy mógł powiedzieć, że robię coś sensownego z moim życiem a nie tak jak teraz - nic, wstyd się przyznać.