Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiracle

Jak długo byś się śmiała gdybyś się dowiedziała, że...

Polecane posty

\"nie ma co sie przejmować ich opinią.\" w wieku powiedzmy 12 lat to ciężko :O \"ale ja sobie myślę, że trzeba być słabym psychicznie\" a może wystarczy wpierw usłyszeć coś podobnego na podwórku czasami a potem jeszcze mądry pan powie coś podobnego... i dziecko zaczyna się zastanawiać bo przecież nawet lekarz tak mówi :O

a tak w ogóle to najlepszym sposobem na radzenie sobie z kompleksami jest zainteresowanie się otoczeniem i pospieszenie komuś z pomocą. Jak się zacznie przejmować bardziej czyimś dobrem niż swoim, to kompleksy idą na bok.

ja tez bym sie nie smiala bo tez mialam pozno swoiejgo 1 chlopaka tzn w wieku 21 lat

Gość ja tez bym sie nie smiala
bo mam chlopaka dla ktorgo jestem pierwsza dziewczyna - mial wlasnie 23 lata gdy sie poznalismy

Gość co z tego
Moj chlopak mial 23 lata, kiedy sie poznalismy - nie mial wczesniej dziewczyny ani zadnych doswiadczen erotycznych. Oczywiscie na poczatku zastanawialam sie, jak to bedzie, czy w ogole bedzie widzial, jak sie zabrac do calowania i calej reszty:) Ale bez obaw - okazalo sie, ze ma niesamowite wyczucie, jest bardzo namietny i w tej kwestii nie ma zan=dnych nieporozumien. A ja sie ciesze, ze jestem jego pierwsza i do nikogo mnie nie porownuje

Gość co z tego
Moj obency chlopak mial 23 lata, gdy sie poznalismy. I tez nie miala zadnego doswiadczenia - jest dosc niesmialy, zaden typ dyskotekowego podrywacza. Tez sie zastanawialam troche, jak to bedzie. Ale nie ma zadnego problemu w kwestiach intymnych, on ma niesamowite wyczucie i jest nam wspaniale. A ja sie ciesze, ze jestem jego pierwsza i nie porownuje mnie z zadna inna.

Gość do co z tego
ale on twoim pierwszym pewnie nie jest wiec i tak lipa :(

Gość co z tego
do co z tego>> no nie byl, ale co to ma do rzeczy?

Gość co z tego
do co z tego>> jasne, calowalam sie z wczesniejszymi chlopakami (bylo ich 3) i byly bardziej intymne sytuacje, ale jest wiele rzeczy, ktore po raz pierwszy wlasnie z tym obecnym :)

Gość do co z tego
to jestes egoistka, bo sie cieszysz, ze masz prawiczka, a sama nie bylas dziewica, wiec sie tak nie ciesz, bo dla nie to fajne napewno nie bylo, ze juz 1 raz mialas za soba

Gość do co z tego
ja bym nie chcial miec dziewczyny co sie rozbierala przed innym facetem juz

Gość Kapitan Kloss Hans
ale tez przyjemnosc z prawiczka, skonczy nim rozpocznie i jeszcze ten pryszczaty klapacz!!!!!