Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajgonkaaaaa

Jak wyłączyć reklamy w Internet Explorer

Polecane posty

Gość sajgonkaaaaa

kiedy to robilam antyvirem, ale dzis mam innego i tej funkcji nie ma. Juz wkur..... mnie te reklamy puna na gorze z boku higiena intymna i jeszcze raz puma na srodku holera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sajgonkaaaaa
ale ja niechce firefoxa ja chce mie IE ale bez reklam

Gość olganow
to tak jak z nieudanym mezem. Chcesz aby był udany ale nie chcesz się go pozbyc Kiedyś mówili: albo rybka albo.... komputer PS. w IE jest jakas opcja z tymi reklamami, ale tylko takimi co nie sa opłacane w Microsofcie.

Gość sajgonkaaaaa
a w sumie moze i te raklamy sa potrzebne. Zawsze dowiem się co dobrego moge kupic, a jak w rekalmie wystąpi przystojny nagi mężczyzna to odlot nieziemski

Gość pekinczykowa
pamiętaj: NIGDY nie kupuj tego co reklamują! Bo dobry towar nie musi byc reklamowany. Zastanów sie nad tym co pisze.... PS. za reklamę płacą Ci co kupują ten towar - nic za darmo!

Gość sajgonkaaaaa
to nie o to chodzi ja mam zbyt wolne lacze internetowe i IE chodzi dobrze a przy FF bedzie sie mulic

Gość utopek
załóż filtr odsączajacy do Firefox

Gość sajgonkaaaaa
no Pedro prosze cie tak przeczytalam na necie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Testy prędkości działania przeglądarek dowodzą, że uruchomienie Firefoksa trwa dłużej niż w przypadku konkurencji . Może to być spowodowane specyfiką implementacji interfejsu, identycznej dla każdej platformy. Firefox zużywa także więcej pamięci RAM, rekompensując to nieco szybszą prędkością renderowania stron . Wg niezależnych testów, Firefox uruchamia się dość wolno na tle konkurencji, szczególnie z wieloma zainstalowanymi rozszerzeniami

Gość sajgonkaaaaa
ale moj temat tycz sie IE :) wiec????????????

Gość jezeli masz IE7
"Internet Explorer 7 oferuje mnogą ilość wbudowanych opcji i zaimplementowanych funkcjonalności, niemniej można jeszcze bardziej poszerzyć jego możliwości. Umożliwia to IE7pro, czyli mały, darmowy dodatek do przeglądarki. Jako nieliczny (jak nie jedyny) oferuje blokowanie reklam na witrynach przeglądanych przez wersję siódmą znanej przeglądarki Microsoft. Ponadto zapewnia m.in. szybkie zamykanie i otwieranie kart - wystarczy dwukrotne kliknięcie. Po zainstalowaniu dodatku, można przystąpić do konfiguracji wybierając pozycję IE7pro w menu Tools Internet Explorer 7/"

Gość a co można zrobić żeby
zablokować w firefoxie wyświetlanie poszczególnych słów? np. szoke, atake itd :classic_cool: ;)

Gość sajgonkaaaaa
ja mam IE7 jak ten dodatek sie nazywa????? do blokowania reklam??

Gość jezeli masz IE7
IE7pro - czytaj uwaznie :)

Gość TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK
pedro, nie doradzisz mi? (parę postów wyżej) ;)