Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana mamuśka

kombinezon dla półtorarocznego chłopca

Polecane posty

ale jestem zła,wybraliśmy się dzisiaj z męzem i małym do Smyka w Arkadii po kombinezon no gdzie jak gdzie ale tam pomyślałam bedzie wybór i cooo?????? wielkie G...O za przeproszeniem nie dość ze milusia pani nie mogła namierzyć kombinezonów , wreszecie mój mąż zanlazł i się okazało że brak rozmiarów 98, wisiały jakieś nędzne resztki w paskudnych zgłołozielonych kolorach zdekompletowane pani oznajmiła nam ze to wszystko co posiadają kurczę dziewczyny poraździe gdzie mogę kupić fajny dwu-częściowy kombinezon ??? może na allegro macie sprawdzonych sprzedających ???? aaaale jestem zła noga moja nie przestąpi smyka wrrrr

hej nikt nie ma dziecka w tym wieku???

Gość upupupu
ale to tez zgniła zielen

Gość afrodyta.
do upupupu To jest zgniła zielen ?... :-P Taa jasne.

Gość a byłas w Reserved
?????? Widzałam,że mają już zimowe kurtki na przecenia dla maluszków.Ja akurat byłam na Wileniaku i tam oglądałam za 54zł. Fakt,że dla dziewczyki,ale myslę,że na chłopca też coś znajdziesz. No i u mojej koleżanki w Cocodrillo w M1 w Markach-tam są fajne kombinezony. W Arkadii Reserved ma duzy wybór dla maluchów i w Promenadzie tez. Polataj na CH to napewno cos fajnegto znajdziesz. Ja dzis byłam na Wileniaku-to dzikie tłumy były:O:O:O Nie lubie weekendów w CH:O:O:O Pozdrawiam.

Gość upupupu
portki sa zgniłozielone ale jak widac jest wybor kolorow

Gość klaryskaaa
moja mama poszła tydzien temu kupić bratu 7 letniemu kurtke na zime ... i co panie w sklepei powiedzialy do niej " To sie pani obejzała" juz same resztki zostaly a dostaw nei bedzie:O tragedia matka sie tak wkurwiła ze powiedziala do pani ekspedientki ze dziękuje bardzo i wnastępnym roku juz w lipcu zacznie szukac ... ale naprawde początelk listopada jeszcze jesien a w sklepach juz dostaw nei bedzie ....:O ale naszczęscie znalazłą w koncu fajną kurteczke i ciepłą bo owszem gdzie niegdzie były kurtki ale cienoty i takie jakies wybrakowane a mama chciała porządną,,, ale jaka cena 159zł jak dla mnei jak na kurtke dla dziecka to ciut przy duzo ...

Gość klaryskaaa
moja mama poszła tydzien temu kupić bratu 7 letniemu kurtke na zime ... i co panie w sklepei powiedzialy do niej " To sie pani obejzała" juz same resztki zostaly a dostaw nei bedzie:O tragedia matka sie tak wkurwiła ze powiedziala do pani ekspedientki ze dziękuje bardzo i wnastępnym roku juz w lipcu zacznie szukac ... ale naprawde początelk listopada jeszcze jesien a w sklepach juz dostaw nei bedzie ....:O ale naszczęscie znalazłą w koncu fajną kurteczke i ciepłą bo owszem gdzie niegdzie były kurtki ale cienoty i takie jakies wybrakowane a mama chciała porządną,,, ale jaka cena 159zł jak dla mnei jak na kurtke dla dziecka to ciut przy duzo ...

Gość klaryskaaa

Gość kalryyskaa

jak jestes z warszawy to proponuje przejechac sie do innego centrum handlowego mniej obleganego niz arkadia gdzie juz dawno wszystko jest sprzedane... moze sprobuj w smyku na jerozolimskich... albo w blue city... a jak masz juz uraz do smyka to proponuje h&m i c&a... moze sprobuj jeszcze w nexcie w zlotych tarasach???

Gość KAROLKA25
hej zdenerwwana mamuska sama pracowałam w smyku i nie dziw się dziewczynie że nie wiedziała gdzie sa kombinezony pewnia jakaś świerza dziewuszka albo co. a pozatym one tam takie grosze zarabiaja ze hej. a tak wogóle to kombinezon kupuje się we wrześniu a nie listopadzie tak jest w każdych sklepach nawet mothercare, oni wszyscy maja wyprzedaż od grudnia więc dużo towaru nie zamawiają.

Gość sorry Karolka
ale jak ja ide do sklepu to mnie nie obchodzi jak dlugo pracuje tam pani, ktora mnie obsluguje ani ile ona zarabia - skoro ona tam jest to jest po cos... zawsze mi sie przypomina w takim momencie proba kupienia papieru do pakowania prezentow w zeszle Boze Narodzenie - byl, ale tylko jakis w kwiatki (taki imieninowy bardziej) - pani w sklepie powiedziala, ze juz zszedl a nie oplaca im sie zamawiac wiecej bo kto to kupi - no jak to kto? ja i te kilkanascie osob, ktore pytaly o to samo... a potem nastepne kilkanascie... skoro ludzie cos chca, to znaczy ze to jest potrzebne i trzeba to miec - czy to tak trudno wymyslic? a ja probowalam znalezc kombinezon pod koniec sierpnia (bo akurat bylam w Polsce wtedy) - to tez nigdzie nie bylo - bo jeszcze za wczesnie... wtedy za wczesnie, teraz za pozno, to ciekawe kiedy bylby ten dobry czas?

Gość zdenerwowana mauśka
dzięki dziewczyny za odzew :-), Smyk jest dla mnie przereklamowany, szanuję ludzi kórzy tam pracują, ale na miłośc boską jeśli babka obsługuje dział dla maluchów z ciuchami i sama beradnie się rozgląda po sklepie szukając półki i wieszaków z kombinezonami to może człowieka lekko wnerwić ??? przynajmniej mogłaby się nauczyć planu sklepu kóry akurat w Arkadii jest mały mówię o Smyku dwa przejścia i mój mąz wiedział mniej więcej co gdzie jest bez przesady !!! o kombinezonkach myślałam we wrześniu i tez wybrałam się na rajd po sklepach ale wszędzie mnie informowano ze czekają na nowe dostawy no więc połowa listopada to chyba nie jest jakiś odległy czas, w reseredzie są fajne rzeczy ale pojedybcze sztuki cięzko trafić w rozmiar poszukiwany aha w H&M byliśmy też i na jednym wieszaku wisiały reszki nie jesteśmy wybredni ale bez przesady ..., pozostały nam hipermarkety bazarki i allegro , tylko że ja nie lubie kupowac przez internet bo lubie dotknąc rzeczy no i przymierzyć, ehhh nadal jetem wkurzona aha na pocieszenie chcieliśmy kupić małemu w Smyku jakiś fajny telefon bo ma fioła na tym punkcie pani mi przyniosła jedną telefoninę z 4 guzikami dla półrocznych maluchów i to było wszystko, więc poszliśmy na bazarek do sklepu z zabawkami a tam pani wystawiła nam z 20 różnych telefonów szok