Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Medlinee

Poczułam się jak...idiotka....

Polecane posty

Gość Zmartwiona-
A ja nie mam seksu od 5 lat, moj facet nie chce... NIe wiem czy się boi czy co... to jest straszne! Tragedia!

mężczyźni to podobno wzrokowcy, ale to jakże naiwne jest myslenie, że na widok koronkowych majteczek osiągną podniecenie, widać po tym co pisze autorka. para ma jakieś problemy, szczególnie pani.

Gość Zmartwiona-
mam 20 lat i 5 lat znajomości z nim :-( Wiem to tragiczne.

Gość Zmartwiona-
Gadałam z nim o tym. A on wymysla coraz to nowsze wymówki. Z moim wyglądem jest ok, piescimy sie jest fajnie ale seksu nie ma. A ja tak chciałabym...

Gość Zmartwiona-
nigdy nie było seksu :-(

Gość Zmartwiona-
NIe miał pierwszego razu, jest prawiczkiem a ja dziewica. Po 5 latach związku nie jest gotowy? A co najlepsze to zdarza mu sie napisac np w smsie ze ma ochote sie kochać, ale nie przechodzi do dzialania.

u ma blokade psychiczna,rozmawiac trzeba dlugo i namietnie przerabialam to.musisz go mocno rozpalic zeby cos zdzialac.

Gość jak romantycznie
Ale ściema....

Gość Zmartwiona-
Oj próbowałam różnych sposobów. Przerabiałaś to? A opowiesz mi o tym?

zmartwiona bylas na innym topiku.nie wiem co tam moze byc przyczyna u Ciebie.U mnie sytuacja wyglada inaczej.

my kochalismy sie jak saleni gdy sie spotykalismy,a tera jak mieskamy razem to nie bardzo on ma na to ochote.musze sie dobrze postarac aby cos bylo.ale nie tu problem,kiedys ubralam sie dla niego sexi a on nawet nie dotkna.Taka zalamka ze szok.Wkurzona przebralam sie i poszlam spac do sypialni,przyszedl ,przeprosil,zaprosil do luzka na extra sex,i jak mam to zrozumiec?Pewnie chcial mi wynagrodzi swoja oschlosc i brak wyczucia,ale czy to nie bylo wbrew jego woli,a jedynie zaspokojenie i uspokojenie moich zadzy i zlosci?

a co lepsze on nie ma za czesto ochoty na sex a ja przeciwnie i nie wiem dlaczego talk sie dzieje,mowi ze nie potrzebuje tak czesto i ze to nie jest najwazniejsze.Faceci czy to moze byc prawda?????????

Gość Zmartwiona-
Sorry ale miałam problem z otwieraniem tej strony. Bu! Widzisz wy się kochaliście jak szaleni a my zero seksu. Co ja mam zrobić? Zgwałcić go czy co? Wiesz pomału mam tego dość! Mam potrzeby...

Mysza---> A nie żałujesz że nie jesteś ze swoim poprzednim partnerem ? Pamiętam że pisałaś jak tam było u ciebie Wiesz...to że on nie chce już tak jak dawniej sexu może wynikać z tego że codzienność ugasiła spontaniczność która była na początku waszej znajomości Zakazany owoc zawsze smakuje duużoo lepiej i jest bardziej ekscytujący

wnerwia mnie dzis ta kafe😠 ZONO 🌼 to podobno prawda, ze zakazany owoc smakuje najlepiej, ale zeby byc pewnym trzeba koniecznie sprobowac........mam na oku takiego jednego bananka;)