Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Medlinee

Poczułam się jak...idiotka....

Polecane posty

Mnie nie tylko dzisiaj wk*rwia to mulenie na kafe Jenifer ❤️ bananka to ty masz w domciu ;) ...spróbujesz...a wyrzuty zostaną....ale trójkącik może być ciekawy :D...pod prysznicem ;)

zalowac to nie zaluje ale chcialabym zeby tez mnie rozumial i cenil moje potrzeby a nie myslal tylko o sobie i o tym ze nie ma ochoty.Zreszta rozmawiam z nim o tym ciagle mam nadzije ze nie na marne

zmartwiona nie moge Ci nic poradzic bo nie znam zadnego z was i nie wiem jak podchodzicie indywidualnie do tej sprawy,mam tylko pytanie czy on robi cos w kierunku aby zmienic wasz celibat czy to tylko twoja inwencja?

Mysza jaki problem? jeszcze tego brakuje, zebys sie obwinila, facet ma male potrzeby i tyle. ja mam podobnie, ale zeby to byla moja wina? nigdy w zyciu

na niego dziala tylko moja zlosc i urazona duma,bo jak sie juz na niego wkurze pozadnie to wtedy raptownie robi sie gotowy i moze obojetnie jak....

czy to normalne?Ze moja zlosc i niezadowolenia go podnieca?Zawsze mowi ze jak sie denerwuje to swietnie wygladam,

czy to normalne?Ze moja zlosc i niezadowolenia go podnieca?Zawsze mowi ze jak sie denerwuje to swietnie wygladam,