Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miiracle

Po pierwszej randce chłopak powinien zadzwonić do dziewczyny, tak?

Polecane posty

Gość byc moze... ale smsa mozesz
napisac

Gość piesek leszek
chłopak powinien zadzwonic ale na drugi dzień :) chyba że mu się nie podobasz to się nie odezwie wcale:(

Smsa mówisz?:) Hm to chyba byłoby łatwiejsze, przede wszystim dlatego, że jakoś pisząc smsy zawsze wiem jak odpisać a rozmawiając czasem brakuje mi tematów. Nie dziwcie się. Dziewczyny mnie bardzo interesują ale jak dziewczyna mi się podoba to nie wiem o czym z nią rozmawiać

Wiem, że to pewnie bardzo głupio brzmi ale w ogóle zastanawiam się, jak często powinienem się kontaktować (telefon, sms, spotkanie) z taką dziewczyną, z którą chciałbym zacząć coś kręcić:(

Gość piesek leszek
no przecież nie odrazu po powrocie do chaty :)

Skąd miałem wiedzieć, że nie odrazu po powrocie do chaty? W ogóle to chyba najlepiej byłoby spontanicznie ale z drugiej strony nie chcę popełnić jakiegoś ogromnego błędu

Gość piesek leszek
oj tego to ci nie poradze ale chyba raz dziennie jakiś miły sms nikomu nie zaszkodził;)

Co za głupoty, jak zwykle zresztą...:O Chłopak sobie może zadzwonić, kiedy chce, tak samo jak wysłać smsa. Może to zrobić tego samego dnia, najczęściej zaraz po spotkaniu, np. że było miło i dziękuje, ale może w ogóle nie dzwonić, zależy co za chłopak i w ogóle zależy... od wielu rzeczy. Nie ma czegoś takiego, że \"powinien zadzwonić za...\"

Gość mam nadzieje ze moj chlopak
nie mial takich dziwnych dylematow po naszym pierwszym spotkaniu ;) A smsa mi wyslal 5 min po tym jak sie rozstalismy, hehehe ;) Ja sie tez nie zastanawialam czy to dobrze, czy zle ;) Jak czujsz ze chcesz to nic nie stoi na przeszkodzie ;)

Tak powinien facet pierwszy się odezwac po randce,nie nalezy narzucac się facetom.Oni tego nie lubią. ;]

Gość do mnie zadzwonil
20 minut po tym jak sie rozstalismy :)

Gość piesek leszek
ja bym zadzwonil na drugi dzień:)

Panie Boże ratuj..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość piesek leszek
a przed czym ma ratowac?????????????

Gość piesek leszek
ale oo ci chodzi??????????

Gość Radziu
ciekawy jestem co wam pisali po tych spotkaniach bo ja zachodze w glowe co by tu wyskrobac zeby to fajnie bylo

Gość ej radziu
napisz że było sympatycznie i chciałbyć to powtórzyć:)

Gość aleskkkiaa
Ja po pierwszej randce z mkoim obecnym chlopakiem, a raczej w trakcie jej trwania myslalam ze to byklo nasz ierwsz i ostatnie spotkanie, bo jakos gadka nam sie specjalnie ie kleia, a raczej mnie, bo on nawijal a ja za bardzo nie :P ale owiozl mnie do domu, siedzialam chwile na dworze i myslalam ze spalilam glupa ale po 20 min juz dostalam sms-a od niego ze bylo sympatycznie i ma nadzieje ze to powtorzymy ;)

Gość do aleskia
i co dalej po tym esemesie? Bo wiesz ja miałam tak fajnie nam sie z facetem gadało,potem on napisał mi eskę ja mu odpisałam ale byłam zmęczona i mu napisałam dobrej nocy..a on juz nie odpisał...i nie wiem co myśleć mam...czy mnie olał czy to kniec czy czekać na jakiś znak z jego strony czy dac spokój?