Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona12345899999

czy to byla zdrada??

Polecane posty

Gość ona12345899999

jestem z chlopakiem od ponad roku od niedawna dowiedzialam sie ze pisal z inna smsy poznal ja na dyskotece rok tem. mial zapisana ją w komorce jako chlopaka.. po tym cco sie dowiedzialam nie wiem co mam robic.. wyjasnilosmy to ale ja mu juz nie ufam boje sie ze mnie znowu oklamie nie wiem co mam robic to tak bardzo bolii.. prosze o pomocc

Gość ona12345899999
podobno nic takiego ale wiem ze i tak prawdy sie nie dowiem i to tak bardzo boli,... co zrobilobyscie na moimmiejscu??

nic takiego...ale to on twierdzi,ze nic takiego. A może od osob trzecich sie czegoś dowiesz.Zapytać jakichś jego kumpli co Twojego faceta z nią łaczyło

Gość jagooo
wiesz dla mnie byloby zastanawiajace czemu mial ja wpisana w komorke jako chlopaka...co wszystkie kolezanki tak wpisuje??

Gość sorry ale ja tak mam
"od niedawna dowiedzialam sie" - blednie napisane od niedawna wiem lub niedawno dowiedzialam sie sorry :P

Gość oferma
a czego się dowiedziałaś? że twój chłopak pisuje smsy do innych dziewczyn i ukrywa to przed tobą (skoro miał ją zapisaną jako chłopaka)? rozumiem że zastanawiasz się teraz jakie to były smsy, tak? twój chłopak pewnie twierdzi że pisał do niej w sprawie zakupu glazury do łazienki albo czegoś podobnego. logika nakazuje zapytac dlaczego to przed tobą ukrywał. może chciał ci zrobić niespodziankę :D w co uwierzysz to już twoja sprawa i nie bardzo można ci coś doradzić chyba. bo cokolwiek by nie doradzać i tak zrobisz jak uważasz.