Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u5a

Slub Z wieku 19nastu LAT??....z 11 lat starszym facetem po 2 letnim ZWIAZKU?????

Polecane posty

Gość u5a

Witam , zastanawiam sie czy dorbze robie ze wychodze za mąż.. maja 19 lat a on 30...Kocham go , on mnie tez. Niektorzy mi mowia ze marnuje sobie życie inni zas ze to dobra szansa. Nie wiem co robic pomozcie mi prosze

Gość a co ci mamy powiedziec
rob co czujesz, co powiemy ci ze nie rob tego i tego nie zrobisz?! bezsensu

Gość jagooo
19 lat??nie no dziewczyno zglupialas...poza tym skoro pytasz nas o zdanie to znaczy ze sama masz watpliwosci co do tego czy tego wlasnie chcesz...wahasz sie a to nie dobrze...przemysl czy moze nie za mloda jestes zeby sie z kims wiazac na cale zycie

Gość Kalll
Pomysl o przyszlosci, o twoich planach, o uczuciu i szukaj odpowiedzi.

Gość kasienia 27
Byłam w podobnej sytuacji.Poznałam go gdy miałam 18 lat -on29 (też 11 lat starszy) Wielka miłośc z jego strony z mojej wydawało mi się też. On chciał sie pobrać po 2 latach chodzenia,zaręczyliśmy się wtedy ja miałam wątpliwości. Po 6 latach całego związku rozstaliśmy się. Dojrzałam do małżeństwa i chciałam tego na 100%. Dzisiaj mam 27 lat i cudownego męża i dziecko. Wielokrotnie dziękuje Bogu, że wtedy nie zdecydowałam sie na ten krok. Do małżeństwa trzeba dojrzeć a przedewszystkim dobrze się poznać. ja wtedy przez 6 lat poznawałam partnera i teraz ciesze sie że za niego nie wyszłam chociaż był dobrym człowiekiem. Dlaczego był starszy? Zawsze byłam poważniejsza i dojrzalsza niż wskazywałaby to moja metryka. Ale gdy dzisiaj o tym myśle to wydaje mi sie że wtedy mając 20 lat byłam dzieckiem a małżeństwo wywróciłó by mi mój świat do góry nogami! :-))

Gość kasienia 27
hej! hej jesteś??