Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana25

CZY MOŻLIWA CIĄŻA???????????

Polecane posty

Gość zakłopotana25

Ostatni okres mialam 18 pazdziernika, dodam, że w tym czasie zachorowałam i bralam antybiotyki. Z 2 na 3 listopada zrobiłam to i koniec był we mnie, do dnia dzisiejszego nie mam jeszcze okresu, ale teżi nie mam żadnych objawów ciąży. Robiłam dwa testy w tamtym tygodniu i obydwa wyszly negatywnie, jedyne co mnie niepokoi to to, że od jakiegos tygodnia mam caly czas uczucie, że mam tam mokro i co jakiś czas pobolewają mnie jajniki, takie dziwne kłucie:) Jak myślicie, czy mozliwa jest ciąża jeśli test wyszedł negatywnie?

Gość szajn
test powinno sie zrobic w dniu spodziewanej miesiaczki

Gość zakłopotana25
Tylko problem w tym, że nigdy nie mialam regularnego okresu i w sumie to nawet nie wiem czy juz powinnam dostac czy jeszcze nie... :(

Gość hmm czyli zrobiłaś to
właściwie w najbardziej płodnym okresie. Więc odpowiedź teoretycznie znasz.

Gość zakłopotana25
No tak, ale test a nawet dwa testy negatywne i zadnych objawów... Myślalam, żeby iść do lekarza ale nie wiem czy to nie za wczesnie?

tyle, że jeśli chcesz dzidziusia, to też mało odpowiedzialna jesteś skoro brałaś antybiotyk

no to idź do laboratorium i zrób test HCG z krwi. On nie oszukuje

Gość nikaaa5
Oj nie wtedy jak brałam antybiotyk to nie robilismy tego bo byłam chora, musiałam się jakos wyleczyć:) Skończyłam go brać 22 pazdziernika, takze spokojnie glupoty nie zrobiłam, wspomniałam o tym antybiotyku bo nie wiem czy może on miec wpływ na mój opozniający się okres?

Gość zaklopotana25
Ale slyszałam, że ten test tez może być negatywny?

witaj 25 ja 2/3 to zrobilam;D i tez czekam na okres.boli mnie wszystko jajniki itd.boje sie.ale chcemy miec dzidzi

Gość zaklopotana25
Mnie w sumie bolało trochę w tamtym tygodniu i tak nagle przeszło... Myślalam, że to na okres ale tu cisza:P Jedyne co mam to bialu śluz to wszytko:) Trzymam za Ciebie kciuki:)

Gość zakłopotana25
To znowu ja, dalej nie dostalam okresu:( Ale dzisiaj zauważyłam, że w śluzie jest troche koloru różowego, ale bardzo malutko, czy to znaczy, że w najbliższych dniach mogę dotac okres? Przypominam, że ostatni okres miałam dokladnie 33 dni temu!!

Gość Aleksandra__
to nie bylas jeszcze u ginekologa? masz jakies objawy? Np wzdey brzuch? a co z szyjka macicy? mozesz mi napisac :(

Gość zadzwon moze do swojego
ginekologa, nich ci udzieli wszelkich odpowiedzi, a tematow o objawach ciazy jest wiele na kafe :)