Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milllenka999

ZNALAZLAM TEGO JEDYNEGO..co teraz?

Polecane posty

Gość milllenka999

dziewczyny, potrzebuje porady- zaczne od początku... mam 24 lata, i tylko jeden związek za sobą- 4 letni... z tym facetem rozstałam sie prawie dwa lata temu... on z reszta nigdy nie był tym wymarzonym... od pół roku pracuje w firmie usługowej...dwa tygodnie temu przyszedł do pracy nowy informatyk- przeniesiony z innego oddziału... jak tylko go zobaczyłam- zamarłam... nie jest to klasyczny przystojniak...ale jego chód, zęby, uśmiech- to o TYM facecie śniłam, o NIM marzyłam... kilka rozmów na korytarzu, wiem już na pewno, że z kimś takim chciałabym żyć- ironiczne poczucie humoru, intelekt... może wyda Wam sie to głupie, że znam faceta tak krótko,a pisze takie rzeczy... ale czuje,czuje, że to TEN... nigdy nie czułam czegoś takiego... zakochałam sie jak gówniara... co teraz? nie wiem czy mam szanse.. ehhh.... nawet nie wiem czy ma dziewczyne...(bo żony na 100% nie)

ja też znalazłam i gadałam parę razy. kto wie jak przejść do następnego etapu???? ;-) chyba trzeba się umówić, co nie??

Gość gfds
jak jestes dziewicą to masz szanse

Już to przerabiałam i też byłam pewna że to ten, a tu dupa blada. Zastanów się dziewczyno co piszesz, zauroczyłaś się, ale to wszystko.