Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynka_90____

trwała

Polecane posty

Gość Justynka_90____

Chcę mieć kręcone włosy ale podobno trwała bardzo je niszczy, to prawda? Czy jest jakiś inny sposób żebym moje włosy były kręcone?

Gość dontyouknow3
miałam trwałą-nie polecam-do dziś nie mogę dobrze rozczesać włosów-bo robią mi się straszne kołtuny, włosy popalone...mam naturalne proste więc do końca nie były kręcone tak, jak to sobie wyobrażałam...w końcu byłam zmuszona ściąć trwałą etapami

robiłam trwałą dwa razy bo też chciałam mieć kręcone włosy i bylam bardzo zadowolona moja fryzjerka zrobiła mi delikatniejszym płynem więc nie były bardzo zniszczone tylko troche końcówki ale to wiadomo wszystko jest fajne tylko jak schodzi trwała to rzeba juz prostowac włosy bo nie wygląda się zbytnio atrakcyjnie,zeby za bardzi nie zniszczyc włosów możesz zrobić trwała spulchniająca beda pofalowane ale kiedy ugnieciesz je na zel bedą kręcone a nie zniszczą się tak jak przy pełnej trwałej

miałam trwałą i nie polecam, niby na początku wygladało ładnie, ale włosy miałam strasznie zniszczone... teraz żałuję, bo podobny efekt na moich włosy uzyskałam szamponem i odżywką nivea flexible curls