Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale niemota

co znaczy get it poppin??

Polecane posty

Gość ale niemota

Gość ffffffggg
widze ze ogladasz you can dance :D:D

Gość ale niemota
ogladam, ale nie dlatego zadaje to pytanie, ucze sie angielskiego i nie moge tego przetluaczyc

Gość ale niemota
widze ze nie tylko ja nie wiem co to znaczy, a niby wszyscy znaja angielski

Gość ale niemota
juz wiem

Gość adsfdsfdh
a co to znaczy? ja nie oglądam you can dance, ale chciałabym wiedziec

Gość ale niemota
znaczy to "chapać dzidę"

What means \" I get it poppin\" ? HAHAHAHA! Oh! It\'s slang! \"I get it poppin\'!\" It\'s like... \"I get it crunk\". That is ALSO slang. So they both mean (I told you both so you can have a bigger slang vocabulary, haha) \"I get the party started\" or \"I add life to the party\". \"I make things fun\". Uh oh, I just used two expressions there... I hope that makes sense! Also, don\'t use those expressions. You will sound like a loser. You say \"I get it crunk/poppin\'\" to sound cool. And I also gather we only say this in the US! Mostly black (or even hispanic) people. (No, I\'m not racist :P) --------------------------------- And this is my humble interpretation Czyli coś w stylu: Będzie zabawa? Wielka zabawa Wskakuj do wozu, wskakuj do wozu (albo wyskakuj) (albo podskakuj w, baw się w) Zabawimy się (thangs = things) Niech się dzieje Czego dotyczy zabawa trzeba domyślic się z kontekstu piosenki. Jak pisze autor postu który podałem \'popping\' jest podobne do \'crunk\' czyli \'intoxicate\'. Domyślam się, że chodzi o alkohol oraz prawdopodobnie narkotyki (inne skojarzenie ze słowem poppin\'). Zamieszane sa istoty rasy czarnej lub latynosi. Z dalszej zwrotki wychodzi zamiar użycia przemocy. CZASAMI wystarczy użyc google :) znalezione na forum

Gość kocham cie Ariane84
zjeżdżam codziennie pod twoje posty