Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

forevergirl

Jesli lubisz kosmetyki zapraszam do wsp贸艂pracy FABERLIC - KOSMETYKI TLENOWE

Polecane posty

Faberlic to unikalna kosmetyka tlenowa nowej generacji, produkowana wed艂ug technologii mikroemulsji, wnikaj膮ca do g艂臋bokich partii sk贸ry i powoduj膮ca jej kapitaln膮 odbudow臋, usprawnia procesy zachodz膮ce w sk贸rze oraz powstrzymuje procesy starzeniowe. Zostan jej konsultantk膮 Zalety wsp贸艂pracy: -WPISOWE - 0, 00 z艂 a tak偶e specjalny program dla nowych konsultantek -RABAT - 27% opustu bez wzgl臋du na wysoko艣膰 zam贸wienia -kupujesz to co chcesz, ile chcesz i kiedy chcesz -masz mo偶liwo艣膰 korzystania z dodatkowych rabat贸w, promocji itd. -czas realizacji zam贸wienia - do 72 godzin -zbierasz dodatkowe punkty (mozesz mie膰 nawet 53% upustu) -w mojej grupie conajmniej dwa razy na miesi膮c gratisy -promocje tygodniowe dla konsultanta -odroczona platno艣膰 -nie ma obowi膮zku skladania zam贸wie艅 Napisz do mnie wiecej informacji lub zadzwon katalog www.faberlicc.wizytowka.pl Pisz膮c do mnie otrzymasz wszystkie potrzebne materialy - Do wsp贸艂pracy zapraszam osoby z innych firm zajmuj膮cych si臋 sprzeda偶膮 bezpo艣redni膮 --- Kontakt Ania email anis_9@wp.pl gg 5225166 tel 668 210 508

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 karolcia_z.gwp.pl
zosta艅 konsultantka/em firmy FABERLIC. o niebo lepszej jako艣ci kosmetyki niz przereklamowanego Avon czy Oriflame.... zainteresowanym odpowiem na pytania karolcia_z.g@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach