Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość English bad boy

Jestem już w Anglii tu jest genialnie i zarabiam fortunę !

Polecane posty

Gość English bad boy

przypomina mi sie jakaś dziwna typiara z tego forum która nie wierzyła :D nerosa czy cos takiego :o pracuję już parę dni :p jestem na stanowisku mam tu moją kochaną dziewczynę{kiss] i jestem dumny :) nie mogłem sie powstrzymać dlatego piszę [cześć] Polacy...:)

Gość to fajnie masz
szkoda ze cię nie kojarzę po nicku :o

Gość zle nie jest ale zeby zaraz
genialnie? No chba ze faktycznie zarabiasz 60k funtow rocznie to nie masz co narzekac :) powodzenia zycze.

Gość bez przesasy
ze tylko 60 tys na rok jest cie w stanie zadowolic ... wystarczy ze masz ok 25 tys na rok, twoja druga polowka ok 15 i zyjecie sobie spokojnie i dostatnie

Gość ja jestem dno przyznaję
dlaczego muszę myć gary w polsce za 1000 zł a ty jesteś kimś w anglii i zarabiasz na godne życie ...dlaczego...dlaczego...dlaczego...😭 też wyjadę choćbym miała łazić w trampkach po ulicy za ostatnim funtem

Gość nedzna prowokacja

Gość Abcds
a zna ktos JOLANTE z BigBrothera ?? Ponoc pracuje i mieszka w UK.

Gość Abcds
setunia, wspomagaj mnie... walcze z setuniami winska ;)

Gość ddddddddddddddddddddddddddd
English bad boy ty chyba miałes skrajna nedze skoro tu taki raj widzisz

Gość ddddddddddddddddddddddddddd
co dla ciebie oznacza "fortuna"?

Gość gratuluję...

Gość negra87
tez mi sie podobala anglia ale niestety musiałam wracac na studia - rodzice mnie zmusili. pozdro :-)

Gość wojtas56
nie jest tak kolorowo bez przesady poznali sie na nas i tyle.Polak pokazal ze potrafi pracowac i za jakie pieniadze pracuje zawdzieczamy sobie sami.pracujemy lepiej niz anglicy ale stawki mamy nizsze.Majac rodzine a niech pracuje jedna osoba to kokosow nie ma.takie zycie.pozdro.

ja również wróciłam do Polski z powodu studiów... pozdrawiam:P

Środowisko polskie w Angli podzielone jest na kilka warstw- jak przed wiekami- są ludzie bogaci z dobrymi posadami, domami i językiem oraz biedota która żyje na pokoju albo całym stadem wynajmuje dom i egzystuje za najniższą stawkę. Nie krytykuję i nie osądzam, ale osoby które nie wierzą że można tu wieść normalne życie i czuć sie jak w domu powinny wreszcie to zrozumieć i przestać się oburzać takimi postami.Te środowiska sie nie mieszają i nie mają ze sobą styczności bo wiodą całkiem inne zycie i przebywaja w innych miejscach. Pozdrawiam!

Dla wyjaśnienia, nie mówie akurat o autorze tego posta ponieważ chłopak w tej chwili sie przebił ale to jeszcze nic nie znaczy - może się utrzyma, a może dostał chwilowo lepszą prace i po jej utracie znowu sie stoczy ...

Gość prawie jak anglik
negra87: i bardzo dobrze ze wyjechalas, jednej zlodziejki mniej :/ nigdy nie wracja! \ dla niewtajemniczonych, cyctat z innego topica: "ja połowe primarku wyniosłam (he he ) no a jak chciałam se skubnac próble fluidu w "Bootsie" to mnie nakryli i zapłaciłam razem z kolezanka ticketa : ok. 8o funtów ale policjant jaki był przystojny"

Gość zle nie jest ale zeby zaraz
do bez przesady: niestety za 40k rocznie nie kuspisz sobei meiszkania, a dla mnei normalne zycie to miedzy innymi ten "luksus"

Gość 23 letni szczęściarz
nie będę ukrywał " podobnie jak autor jestem bogaty " :classic_cool: nic dodać i nic ująć :) ktoś kto ma znajomości i jest w UK " nie chwaląc sie " jest ponadpolakiem

Gość do zle nie jest ale zeby zaraz
jesli masz 40 tys na rok to spokojnie mozesz kupic sobie mieszkanie - oczywiscie nie za gotowke bo kto ma ok 200 tys funtow w kieszeni ale kredyt dostaniesz spokojnie bo moi znajomi, ktorzy zarabiaja znacznie mniej dostali bez problemu na 25 lat i tez zyja sobie spokojnie. Wiec nie gadaj ze tylko dla tych co zarabiaja 60 tys na rok zycie tutaj jest swietne bo to nieprawda