Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

ile kosztuje odbarwienie włosów..??

Polecane posty

bo zrobiłam coś tzn za ciemne są .. i chyba muszę je odbarwić a chce wrócić do swojego koloru.. wiem, że to nie to forum, ale mi powiedzcie..

Gość kiedys mialam podobnie
tzn pofarbowalam na ciemno szamponem mialo zejsc po 3 myciach nie zeszlo w zadnym salonie w ktorym pytalam nie chcieli mi zrobic dekoloryzacji :/ dziwne troche bo myslalam ze to raczej nie jest nic takiego niecodziennego no ale jednak (dodam ze mieszkam w jednym z wiekszych miast Polski) w drogerii Natura kupilam dekoloryzator i sama sobie zrobilam :) koszt nie pamietam cos ok 30 zl

z tego co mówila mi moja fryzjerka, koszt to ok. od 100 PLN, ale to też zależy od salonu .powiedziala mi też, ze jest to zabieg bardzo niszczący wlosy i lepiej wracać do swojego naturalnego koloru - tj. jaśniejszego balejażami- moze dlużej , ale wlosy bedą zdrowsze.

aha, powiedziala mi też-moja fryzjerka- że niewielu fryzjerów chce sie podjąć tego zabiegu i czesto robi to na odpowiedzialność klientki- takie jest ryzyko zniszczenia wlosów. proponuje metodę schodzenia z koloru balejażami.pzdr.

a potem farbowałaś?? jeszcze pisało jasny brąz, ale po 10 min jak zobaczyłam jakie mam ciemne na głowie to zmyłam (powinno być 20) normalnie mam ciemny blond.. a ten braz zrobiłąm bo tak kombinuje od pół roku z hakiem.. i też miałam brązowe ale zaczeły mi sie pojawiać odrosty i był znaczny kontrast odrosty jasne a tam ciemne.. i zrobiłam ten szampon.. wyszedł za ciemny.. i nie wiem teraz.. chce wrócić do swoich.

ale po bajejage ciemnieja włosy.. to raz i nie wiem czy by mi nie wyszły jakieś kolorowe.. rude np:.

Gość kiedys mialam podobnie
ja pofarbowalam wtedy farba "zmywalna" palette, probowalam rozjasniac pasemkami ale nic to nie dawalo niczego sie nie dalo zrobic z tym kolorem. Mialam jasny braz, chcialam pofarbowac na ciemniejszy braz a wyszly prawie ze czarne. Po dekoloryzatorze pofarbowalam 9 tego samego dnia) farba l'oreal i bylo dobrze, myje wlosy dobrymi szamponami, uzywam odzywki, jakis czas po dekoloryzacji rbilam maseczki na wlosy i jest dobrze :)