Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dracul-ka

czy dać komórkę do szpitala

Polecane posty

Gość dracul-ka

Moje dziecko idzie do szpitala, ma 12 lat. Zastanawiam się czy dać mu telefon komórkowy, żeby mogło mieć ze mną kontakt w każdej chwili czy to tylko narażanie się na kradzież?

mozesz dac ja ostatnio bylam i mialam komorke i sie cieszylam bo mialam konktakt z rodzina :) napewno nikt nie ukradnie :)

Gość mozeszz
Pewnie, ze warto miec kontakt z dzieckiem. Jesli jednak dajesz komorke to lepiej jakis starszy model i na karte. A jesli chodzi tylko o ot, zby dziecko moglo zadzwonic do ciebie, to na wielu oddzialach sa takie specjalne telefony tp, z ktorych dzieci moga za darmo dzwonic do rodzicow.

Gość dracul-ka
No tak, chyba racja, że powinno mieć komórkę... A te telefony TP są dla dzieci w każdym wieku czy tylko dla najmłodszych??

Gość niebieskoooookaa22
jeżeli dasz, to właśnie na karte i starszy model... mojej siostrze ostantio ukradli komórkę i to w dobrym szpitalu :o

Gość marte
zapytaj w szpitalu, przeciez powinni wiedziec czy maja taki telefon tp ;) poszukaj tez w necie, moze jest jakis wykaz takich telfonow dla dzieci. w sieci teraz wszystko jest. to nawet chyba nasza polska gwazda firgurska ze swoja coreczka reklamowala ten telefon?

Gość fivka
No, ach ta nasza Figurska, wszędzie się wciśnie. Ale ta mała słodziudka za to :) Jak by nie było - taki tel to super pomysł. Ale czy w szpitalu wiedzą co mają - nie byłabym taka pewna ;)

Gość
ja leżałam na oddziale połączonym z dziecięcym. jako dorosła nie mogłam korzystać z telefonu dla dzieci :P ale rodzice dzwonili do mnie na ten numer i mnie proszono do telefonu :P komórka przy sobie to dobry pomysł, jeśli dziecko musi leżeć cały czas.