Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakistam

czy to ciąża czy złudzenie??

Polecane posty

Gość jakistam

Witam. Mam pytanie czy mozliwe jest zeby kobieta byla przez 5-6miesiecy w ciazy i miala normalny okres?? nie jakis tam skąpy tylko poprostu normalny okres...bo mojej dziewczynie okres sie spóźnia w tym miesiącu ale jej sie zawsze spóźnia wiec puki co sie nie martwie...ale przez ostatnie kilka dni bolal ją brzuch na dole...czesto ja boli wiec tez sie nie przejąłem za bardzo..ale zastanawia mnie czy moglaby byc w ciazy?? bo czytalem na necie ze okres moze wystepowac do 3-4-ego miesiaca ciazy ale to jest dosc zadko i na dodatek okresy sa bardzo skąpe i dziwne... niech sie ktos wypowie..no bo troche mi sie nie chce wierzyc ze moze byc w ciazy bo przez pol roku miala okres w miedzy czasie robila z 3-4 moze wiecej testow i kazdy byl negatywny.na dodatek byly to testy różnych firm. wiec wiekszosc wskazuje na to ze nie jest w ciazy tylko niepokoją mnie jej bóle brzucha..bo ja często boli brzuch a dodam ze nie uprawiamy seksu od prawie 4miesiecy wiec przez te 4 miesiace nie moglismy wpasc. a tak pozatym to niech sie wypowie któraś z Pań która tez miewala bądź miewa bóle w dole brzucha...od czego to moze byc?? pozdrawiam i dziekuje za wypowiedzi

nie bójcie sie :) w ciazy napewno nie jest a co do okresu to az tak długo sie nie utrzymuje w ciazy , moze co najwyzej do 3 miesiaca a co do bólu brzucha, to niech idzie do lekarza i porobi badania

Gość 1111111111111
ból brzucha może byc z wielu powodów-jajeczkowanie,nadchodzący okres,zapalenie jajników....dlaczego onea nie pójdzie do lekarza? a w ciązy napewno nie jest

Gość jakistam
tez tak mysle ze nie jest w ciąży. a czemu nie pójdzie do lekarza?? w sumie nie powinienem tak mowic ale chyba dlatego ze jest jeszcze troszke glupia i nie rozumie tego ze musi chodzic do lekarza... a nie chce isc bo sie wstydzi...i boi sie ze lekarz jej powie ze jest na cos chora czy cos..ale przeciez jesli jest chora to im dluzej zwleka tym bardziej pogarsza swoj stan...ale ona niestety tego nie rozumie i w zaden sposob nie moge jej ublagac ani zmusic zeby poszla....;/

jezeli jest na cos chora to im wczesniej to lepiej :) te bolesci brzycha z czegos sie biorą :) nie zastanowiła sie :) Pozdrawiam

jakistam, dzięki tobie postanowiłam w końcu założyć w moim kompie specjalny folder z najlepszymi tekstami na kafe. Twój zostanie umieszczony jako pierwszy :-) Jak tylko będę miała doła, będę tam zerkać :-D Pozdrawiam

ależ ja mu jestem bardzo wdzięczna za swoją wypowiedź, w końcu dzięki niemu się zmobilizowałam :-) jak już będę miała trochę tych tekstów (a długo nie trzeba bedzie czekać), to na życzenie porozsyłam tą publikacje chętnym ;-)

Chłopak martwi się o swoją dziewczynę to napisał,aby rozwiać swoje wątpliwości... A ile dziewczyna ma lat??

Gość to ja ja
..rzeczywiście to jeden z głupszych tekstó na kafe. Ale nie badźmy takie zołzy. facet się nie zna i pyta..każdy z nas miał kiedyś mnóstwo watpliwości, nie zawsze normalnych. W zasadzie facetowi (do tego młodemu ) nie ma się do dziwić, ale przerażająca jest głupota tej panienki. Uprawia seks a mało na ten temat wie. jak nic powinna pójść od lekarza - nie pójdzie bo się wstydzi (głupotą bije na kilometr), od 4 miesieci nie uprawiała seksu i myśli, że jest w ciąży (też od 4 miesięcy z tym że ma normalny okres). żałosna baba.

Gość to ja ja
..Żałosna i wciąga dp tej paranoi chłopaka, który na prawdę się martwi.

Gość jakistam
dziewczyna ma 17lat. a ja sie nie martwilem o ciaze tylko o to ze ją tak brzuch boli;/ to mnie najbardziej martwi, bo to raczej nie jest normalne zeby ja tak czesto bolal brzuch..a co do folderu to zapisuj sobie..mozesz to po calej sieci rozpowszechnic mi to lotto co z tym zrobisz:) pozdro