Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unaka

zaczynam zakladanie tipsow- prosze o rady

Polecane posty

Gość unaka

jw..... baaardzo mnie to pociaga i chce sprobowac, a zdobienia najbardziej mnie wciagnely. jakie zestawy startowe i srodki polecacie? moze allegro\/ na co zwrocic uwage? prosze piszcie bo jestem kompletnie zielona bo dopiero zaczynam

Gość moja rada
jes taka zebys najpierw poszla na kurs a potem kupuj sobie zestawy jakie chcesz :o

Gość zacznij od wiedzy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🖐️

Gość unaka
wiec tak dziekuje za POZYTYWNE opinie i rady ;(...tipsy mialam zakladane sama mase razy, na pamiec znam jak to sie robi i chce sie tym zajac wiedze teoretyczna mam , nie martzcie sie poki sie perfekt nie naucze mam zamiar trenowac na manekinie reki...chyba jednak zajme sie tylko zelami. napiszcie mi cos na temat produktow jakie firmy sa ok itd... jakie lampy. pilniki - co warto miec

Gość Taaaaaaaaaaaaa...
Skoroo sie tak dobrze na wszystkim znasz dlaczego w 1 poście piszesz że jesteś kompletnie zielona..? i dlaczego zadajesz takie pytania....?🖐️ wypad na kurs!!

Gość następna która liczy na
darmowe przeszkolenie

Dziewczyny zlitujcie sie ta mania na zakladanie tipsow to jakas zaraza.Zeby bylo jasne nie jestem przeciwniczka tipsow sama nie raz je mialam i uwazam ze to swietny pomysl dla osob ktore maja slabe paznokcie a marza o pieknych i dlugich,ale czy juz nic sie w zyciu nie liczy i nie ma wiekszego znaczenia tylko te tipsy to jakas paranoja.

Gość unaka
bez przesady chce sie tym zajac bo mni sie podoba i mam duuuuzo znajomych ktore mnie namawiaja, kurs moge oplacic

Gość ktoria33
brrrrrr błagam tylko nie allegro skontaktuj sie zemna to poszukamy razem moje gg 5574848

ja tez zaczynam zakladanie pazurkow i mam pytanko, zmowilam sobie zel i bonder z SF, tylko ze... bonder jest bez pedzelka i nie wiem czy moge go po prosstu wycisnac na pazurek i rozprowadzic normalnym pedzelkie, tym samy co do zelu 1 faz... prosze o pomoc:)

Gość unaka
dziewczyny mozecie mi doradzic na allegro jakis zestaw startowy?? niestey do innego zrodla nie mam dostepu , nie mieszkam z PL. niedlugo zaczynam kurs i musze miec zestaw- prosze podeslijcie mi linki dobrych zestawow bo nie chce byle czego...