Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ten sms tak naprawde znaczy

Co ten Sms oznacza???/ od faceta!

Polecane posty

"Co tam u Ciebie?Dlaczego nie odpisujesz? Powiem Ci coś bardzo szczerze,strasznie mnie do Ciebie ciśnie" Napisał mi to Mój znajomy,do którego szczerze mówiąc coś tam czuje... Ale kurcze taki sms...

Gość to znaczy
że ten kolega nie grzeszy inteligencją i polotem:O

Gość ewidentnie ma
na Ciebie ochote,co tu wiecej mówic.

hmmmm...myślę ż coś do Cibie czujee, może nieekonieczni psychicznie :) myślę ż wisz o czym mówię. ja tż mam mały problm. w nocy-gdy ni byłam na gg, ktoś z obcego nr mi napisał że chc się spotkać, ż jak mnie nie ma to trudno i żal i ż całuj mocno...ni znam tego nr nistety, jest teraz niedostępny. jak sprawdzic czy to facet z którym coś mni łączyło? on jest żonaty niestety...coś nam ostatnio nie szło...oddaliliśmy się, myślę że to on. kocham go nadal!!! :(

słonko23 on mi sie bardzo podoba,pociąga mnie psychicznie jak i fizycznie....

sory za błędy, ale nie wszystkie literki mi wchodzą. On dał Ci do zrozuminia ż ma ochot na....Ciebie. Co teraz zrobisz? odp mu coś, napisz np że też Cię ciśnie :)

zadzwoniłam do Niego i powiedzial ze bardzo chetnie sie ze mną spotka:) Po pracy:) Zapytam Go wprost co czuje...itp... Wczoraj napisałam mu "Czy mu sie podobam,czy jestem w jego typie .Jego odpowiedz " Może i mi się podobasz ;-) buziaczki:* " hmnmmm,,,,,

tak skonczył:) ma magistra i robi doktorat ma 27 lat.

to dobrze, spotkacie się, pogadacie, może pocałujeci itp :) miłego spotkania...wyszykuj się. a il maci lat?

A tak szczerze to sms-y to prywatna korespondencja.... Ujawnianie ich publicznie jest nie na miejscu.... Myślę że ty autorko nie chciałabyś aby on dzielił się sms-ami od ciebie z innymi ludźmi... Każdy ma prawo do prywaty :)

Wiem ,ze nie powinnam tutaj pisac tresci Jego smsów,ale po prostu chciałam sie zapytac co to znaczy... Jakoś sie doradzić... Ja mam 20 lat,On 27.

Gość gość
Cisnąć to może na kupę conajwyżej.To sobie gość zwrot wymyslił:DTak generalnie chodziło mu chyba to, że z chęcią by Cie przeleciał.

Jakis czas temu napisał mi ze bardzo by chcial sie ze mną przespać.Ale na tego smsa chamsko mu odpisałam ...bo po prostu poczulam sie zle... Przepraszał mnie codziennie....wybaczyłam.Był wtedy pijany. A tego smsa napisał trzezwy,normalnie! szok:) hehehehehe ja tez mam na niego ochote:D:D

Gość coś czuję że jesteście siebie
warci

Robi doktorat i napisał, że coś go do Ciebie ciśnie? Czy robi doktorat z fizyki? Bo to jakoś kojarzy mi sie z ciśnieniem.

Gość buzialinda
ty naprawde jestes taka glupia?

z tym magistrem to akurat tak bym sie nie chwalila. znam kolesia ktory robil magistra na temat \'rozklad papieru toaletowego w szmbie\". ciekawe twoj z czego tego magistra ma....

Gość ejejejjeejejje
cisnac, to moze kac kupa, a nie faceta do baby :classic_cool: