Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granatowa miseczka

Czy wasze niemowlaki też tak sie zachowują?

Polecane posty

Gość granatowa miseczka

Zauważylam ze moje dziecko od kilku dni ciągle kreci glowa tak jakby chcialo powiedziec nie. Ma 8 miesiecy wiec napewno nie mówi nie i nie chce nic w ten sposób zakomunikowac. Czy wasze maluchy tez tak krecily glowa?

Gość mamakarolci
Moja znowu się wzdrygała jakby zjadła cytryne i nią zatelepało.Śmiesznie to wyglądalo tak się skrzywić i wzrygnąć.Taki miała tik,ale to mineło jak skończyła roczek.

Gość granatowa miseczka
bylam u neurologa i wszystko jest dobrze ale mnie to krecenie główka niepokoi. wyglada to jakby miala takie wlasnie nerwowe drgawki.

Gość mamakarolci
Mi się wydaje,że to minie taki ma tik, mojej koleżanki dziecko tez się wzdrygało i tez mineło z wiekiem.Z mojej to wszyscy się śmieli tak się wykrzywiła i strząchnęła.Ja też sie martwiłam,ale dziś córka ma 3 latka i juz tego nie robi.Jak pisałam wcześniej tiki się skończyły jak minął jej roczek.

Gość granatowa miseczka
robi to bez wyraznego powodu w róznych sytuacjach. czasem nie robi tego przez 3 godziny a czasem w ciagu 10 minut powtórzy to z 6 razy.

Gość granatowa miseczka
dziekuje troche mnie uspokiłyscie bo juz sie balam ze to moga byc jakies poczatki padaczki

Gość mamakarolci
Granatowa miseczko nie martw się to napewno nie padaczka czasem dzieci robią róźne śmieszne grymasy a to kręcą głowkami a to się wzdrygają.Jeśli neurolog powiedział,że wszystko jest ok to znaczy,że jest i nie ma co się doszukiwac.Jak już pisałam wcześniej może ma taki tik a może tak jej się podoba tak pokręcić główką i temu tak robi.Zobaczysz to minie z wiekiem.Pozdrawiam i niech córcia zdrowo rośnie i się rozwija.