Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaatioszkaa

morfologia 5 tygodniowej dzidzi.dzisiaj uslyszalam ,ze jest zla???to prawda??

Polecane posty

Gość ciotka a
no super nie jest ale tragiczna też nie.Dzieciaczki tak czasem mają.Pozażywa żelazo w kropelkach i wszystko wróci do normy.

ale te wyniki robili jej w szpitalu jak bylysmy na uczulenie i powiedzieli ze jest ok, dwa dni temu bylam u prywatnej lekarki tez nic nie mowila a dzisiaj poszlam na szczepienie i lekarka rodzinna powiedziala ze sa zle;/ to ja nie rozumiem

wyniki sa w normie dla dziecka normy sa inne niz dla doroslego i hemoglobina na poziomie 11 jest jak najbardziej ok zwlaszcza ze dziecko ma 5tygodni czyli jeszcze organizm nie koniecnie musial sie przestawc na produkjce krwinek. takze spokojnie pewnie dostalas zelazo dla maluszka. jesli nie to juz w ogole nie rozumeim czym cie lekarka straszyla... no i duzo zalezy od lekarza -zalezy jaka masz pediatre w przychodni. z tego co sie na forach czyta to niestety wielu oszolomow pracuje w przychodnach wlasnie

Gość ///////////////////////
taki poziom hemoglobiny u 5 tyg dziecka jest jak najbardziej prawidlowy

Gość nic sie nie martw
nic sie niemartw, mój synek w tym wieku miał hemoglobine ok 9,5 i żyje;). Ja odchodziłam od zmysłów a lekarze mówili ze nie jest najgorzej. bo oni widzieli gorsze przypadki.