Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z zapytaniem

samolot i 1,5 roczne dziecko

Polecane posty

Gość Z zapytaniem

Witam chcemy z mezem poleciec w cieple kraje na 2 tygodnie. Lot ok 4 godzin. Czy mozna leciec z 1,5 rocznym dzieckiem?

Moja przyjaciółka lata ze swoim synkiem do UK kilka razy w roku, małay niedawno skonczył roczek.. a zaczęła z nim latać kiedy miał kilka miesięcy...z tego co wiem nie było nigdy problemów... mały zawsze całą droge przesypia:)

Gość Z zapytaniem
bo wlasnie boje sie lotu i samego pobytu juz troche :) ale to na tyle "duze" dziecko ze powinno byc chyba ok :)

Hej!Moja kuzynka ma dwie dziewczynki i zaczęła z nimi latac jak miały ok.6mies.co prawda to tylko do Anglii, gdzie lot jest krótszy o połowe ale nigdy nic się nie działo dzieciakom!W tym roku byliśmy z chłopakiem na wczasach w Egipcie gdzie leci się 4godz. i było dużo takich małych dzieciaków, przez całą drogę prawie spały!Także myślę, że spokojnie możecie zabrac waszą Pociechę!Pozdrawiam

Gość gireka m
11:41 milka999 Moja przyjaciółka lata ze swoim synkiem do UK kilka razy w roku, małay niedawno skonczył roczek.. a zaczęła z nim latać kiedy miał kilka miesięcy...z tego co wiem nie było nigdy problemów... mały zawsze całą droge przesypia hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahha przyzwyczaił sie mały "zlewozmywca"nie miał wyjscia

Gość .... ........
gireka m -- o matko daj juz sobie spokuj bo sie powtarzasz :O

Gość Z zapytaniem
na Grand Canarie.

Hej!A to spoko bo mamie z maleństwem odradzałabym Egipt!Chociaż jak pisałam wcześniej było dużo takich maleństw jak jechałam na wczasy do Egiptu!Chociaż ja osobiście nie zabrałabym tam swojego maleństwa!Pozdrwiam i życzę udanych wczasów.

Gość gireka m
powtarzam sie? pierwszy raz to napisałam