Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza-289

Mój facet sie masturbuje w nocy.

Polecane posty

Gość Basssia
To ile razy mam z nim być, żeby się przestał masturbować ?, albo przynajmniej trochę zmniejszył częstość ? Ja czasem nie mogę, nie mam nastroju. Jak jesteśmy codziennie to widzę, że on tez trzepie konia ..

Gość Elenaa31
Mój też bardzo lubi masturbację. Rozmawialiśmy sporo. Koleżanki radziły różne rzeczy, m.in. żeby go "przetestować" - sprawdzić jego potrzeby seksualne, o ile to mozna tak nazwać. I wyobraźcie sobie, że jak byliśmy ze sobą i rano i wieczór, to on zapomniał o masturbacji!. Ale niestety to trwało krótko. Często go łapię na trzepaniu. On zresztą sam przyznaje

Gość bez przesady***
Rozumiem masturbacja raz ba jakiś czas ale w samotności a nie chciałabym tego ciagle oglądać. to jest po prostu jakies zaburzenie...

Gość bez przesady***
to jest powazna sprawa, za bardzo sie do tego przyzwyczaił i z czasem tylko tak bedzie osiagał przyjemnosć. To sie kwalifikuje do seksuologa.

dlaczego pozwalacie się waszym partnerom masturbować??? Jak zobaczycie to dajcie jemu po łapie i wy to zróbcie Przecież to jest przyjemnie dawać przyjemność partnerowi

Gość cartdor
a mój mi w ogole nie daje przyjemności. ja mu tyle razy robiłam dobrze, nawet na loda się raz zdecydowałam, a on nigdy. a seksu jeszcze nie było. rozmawiać z nim nie umiem o tych rzeczach, choć jestesmy dorośli. kurcze jaka głupia sytuacja.

Gość Nie, wcale nie.
To co Wy tylko za rączka się trzymacie? Ile macie lat? Ile jesteście ze sobą?