Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Classicdeoparfum

Old Spice oryginal kontra inne zapachy z supermarketu

Polecane posty

Gość Classicdeoparfum

co sadzicie...piszę tutaj oczywiście w porównaniu do innych supermarketowych zapachów typu STR8, Route66, adidas itp. nie porównując z zapachami z np. Sephory.... Kiedyś Old Spice był na topie i przechodził się ale wg mnie ma spoko korzenny zapach i teraz w sumie pachnie nim mniej facetów niz np. STR8' ami czy adidasami....jak uważacie?

Gość pretoria
nie wiem jak to pachnie :(

Old Spice Whitewater ma ladny zapach. Pozostale sa moim zdaniem zbyt ciezkie. Adidas jest chyba popularny od dosyc dawna. Ma wiele wersji zapachowych, osobiscie znam tylko taka w szarym flakonie - wg mnie pachnie zbyt mdlo. Co do Str8, nie mam pojecia, jak pachnie.

Gość nieobczajona
STR8, Route66, adidas to kosmetyki zapachowe firmy coty dla mezczyzn a nie zadne hipermarketowe zapachy - hipermarketowy zapach to masz tesco albo bond , co do Old spice faktycznie stracił na popularnosci , dojrzalsi mezczyżni raczej go używaja , a tak apropos to kto go produkuje ?? ma słabąsz dystrybucja wiec moze i mniej popularny

Gość nieobczajona
STR8, Route66, adidas to kosmetyki zapachowe firmy coty dla mezczyzn a nie zadne hipermarketowe zapachy - hipermarketowy zapach to masz tesco albo bond , co do Old spice faktycznie stracił na popularnosci , dojrzalsi mezczyżni raczej go używaja , a tak apropos to kto go produkuje ?? ma słabąsz dystrybucja wiec moze i mniej popularny

Gość podnoszem

Gość taka-sobie-babka
old spice ten w białej butelce jest bardzo fajny,korzenny,ale niestety bardzo zadko ostatbio mozna go dostac.Moj facet uzywał go zawsze, teraz przezucil sie na ten niebieski,Whitewater chyba. Jest jeszcze jepszy.

Gość wiekszość
zapachów w Sephorze to produkty Procter and Gamble tylko promocja robi swoje a są to masowo robione kosmetyki jak old spice np. Bulgari czy też Lacoste, kto nie wierzy zapraszam na stronę procter and gamble polska http://www.pg.pl/prod09.shtml po lewej stronier zaznacza się interesujące produkty...

Gość avineteka
old spice smierdzi

Gość leonardo
old spice'a produkuje gillette

Gość goalść
old spice jest dedykowany dla murzynów...nie nadaje się dla Polaków...wystarczy spojrzeć na reklamy