Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dxjjkjkj

kto z WAs chorowal na toksykoplazmoze w czasie ciazy..???

Polecane posty

Gość dxjjkjkj

jestem w ciazy i czekam na wynik , niesety lekarz mi nic nie powiedzial ze jest to obowiazkowe badanie, niedawno dopeiro przeczytalam o tym i od razu poszlam sobie zrobic te badanie i teraz czekam na wynik i bardzo sie martwie:((( czytalalam o skutkach tej choroby i jestem przerazona...bo wiem ze juz jest o wiele za pozno:( za pozno zrobilama te badanie, pluje sobie w twarz ze wybralama tak nieodpowiedzialnego lekarza:(((

Gość ja mam kota
ale na podwórku, nie dotykam go, tylko nie raz on przechodzi koło mnie tak 1 m ode mnie, myślicie że powinnam się przebadać?

Gość dxjjkjkj
nie! ale co tydzien bylam u chlopka na wsi i on ma 2 koty:( mieso surowe jadlam z 2 razy...ale i tak sie boje!!!!!!!!!!!!:(((((((((((((

Gość toksoplazmoza
ja też nie mam kota a mięso surowe jadłam rzadko toksoplazmozą możesz zarazić sie od ziemi piaskownicy i mogłaś to zrobic w dzieciństwie tak na prawde tego nie wiesz bo ta choroba nie ma żadnych objawów

Gość jojojojojo
ja nie miałam kota, mięso surowe jadłam raz w życiu , a na toksoplazmozę chorowałam.... Dopóki nie masz wyników nic się nia martw , bo jeszcze zaszkodzisz malemu

Gość dxjjkjkj
wiem ze nie powinnam sie denerwowac ale nie potrafie..:(