Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńkie cudo

Kto jeszcze ma takie dni, kiedy jest mu bardzo żle, płącze i tęskni?

Polecane posty

JA od wczoraj mam okropnego doła, gdy jestem między ludzmi, śmieję się itd, ale gdy wracam do miejsca gdzie wynajmuje pokój to poprostu, ogarnia mnie straszny smutek i tęsknota, zwłąszcza że teraz mój ukochany wyjechał a ja zostałam sama, tak mi jest ciężko. Proszę napiszcie jak radzicie sobie z bólem, tęsknotą, bo ja najczęściej słucham smutnych nutek i płaczę, gdybym była w domu pewnie zupełnie inaczej bym się czuła, a tutaj nie mam nikogo znajomego, próbuję kogoś znależć, ale nie jest łatwo, to siedzenie w czterech kątach mnie dobija:(((

ciesz sie ze wyjechal a nie odszedl. bo to znaczy ze wroci.

Gość Ja tez tesknie
Witaj, ja mam tak samo, mój ukochany wyjechał na pol roku do Anglii, wlaśnie w ten weekend przyleciał do mnie na kilka dni samolotem. Było jak w raju. Też bardzo tęsknię, też słucham tych cholernych smutnych piosenek i oboje nawet na tę odległość szalejemy z miłości. Chyba umrę tak mi go brakuje. To jest straszne

Gość hgf
juni dobrze pisze. I ciesz sie, ze w ogole kogos masz...

Gość bvcert
a ja mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny :)

Gość eeeeeeeegdsd
jak widze takie nicki to wymiekam:|

Dzięki za rady, wiem że za dwa tygodnie wróci, ale najgorsze jest to że tylko na kilka dni i póżniej znowu będę musiała miesiąc czekać. To takie smutne, jak mam się cieszyć? Chciałabym bardzo ale jakoś nie potrafię, szkoda że nie mam przyjaciół z którymi zawsze mogłabym się spotkać. Teraz muszę czekać w samotności dwa tygodnie:(( Aż z tego wszystkiego zapisałam się do wróżki na pszyszły tydzień, moja mama była więc ja postanowiłam się też coś niecoś o sobie dowiedzieć

Gość hgf
bvcert - cieszysz sie widze :D

bvcert .. napisz jakie to uczucie? to jest mój pierwszy chłopak, wcześniej miałam tylko kolegów....... ale teraz to tak na poważnie i nie wyobrażam sobie życia bez tej drugiej osoby, dni kiedy jestem razem z moim ukochanym są cudowne, można się przytulić, wypłakać i ponażekać, Kocham go za wszystko i dlatego teraz gdy mogę jedynie się przytulić do mojej podusi tak bardzo tęsknię

Gość bvcert
nie czuje bym za kimś tesknił .OGolnie jest cool.

No ja pewnie bym też nic takiego nie czuła, przecież też do tej pory kiedy nie miałam chłopaka, żyłam normalnie i było mi dobrze, za nikim nie tęskniłam,

ja tez mam czasami takie dni ze chce mi sie plakac:( taki dzien mialam wczoraj, ale dzieki przyjaciolom szybko zapomnialm o smutku:)

Gość hgf
Anonimowo - a to czemu? strzalka - fajnie masz, ze masz przyjaciol

znowu jestem sama w tych czterech ścianach tak czekam na weekend żeby zobaczyć się z rodziną jak ja chcę żeby były świeta

Gość głupiaaa babaaa
ja tak mam czasami, a mój ukochany wcale nie wyjechał, po prostu widzimy się 2-3 razy w tygodniu i bardzo za sobą tęsknimy... trzymaj się 🌻

głupiaaa babaaa ............... pamiętam że my codzienie się widywaliśmy szczególnie wieczorami, jak będzie musiał znowu wyjechać w grudniu po przyjeżdzie to ja chyba nie wytrzymam

a ja oficjalnie nikogo nie chcę, a jak tak sobie siedzę i myślę wieczorem... to mam takie coś dziwne, jakby mnie robaki wyżerały od środka. intrygujące uczucie. ktoś jeszcze tak ma??