Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoja007

ADWOKAT w sprawie KARNEJ - Lublin!!!!

Polecane posty

Gość zoja007

Potrzebuję dobrego adwokata z Lublina! Pomóżcie bo kłamstwo nie może wygrać!!!!!!

Gość gość
podbijam temat, również mam bardzo ciężką sytuację :((

Gość gość
W sprawie karnej wymagającej szybkiego i intensywnego działania wspomogła mnie kancelaria Dymek http://adwokat-dymek.pl/. Z ich strony mogłem liczyć na niezwykle fachową i profesjonalną pomoc w sprawie, która nie cierpiała zwłoki. Dobrze mieć pod ręką takich profesjonalistów!

Gość gość
Ja znam bardzo dobra kancelarię od spraw trudnych. Kiedyś korzystałem z usług tej kancelarii http://adwokatlubin.com/. Kancelaria prowadzi usługi z zakresu doradztwa prawnego między innymi z zakresu prawa karnego, prawa cywilnego, prawa opiekuńczego i prawa gospodarczego i prawa rodzinnego.

Gość gość

Wszystkim osobom rozglądającym się za dobrym adwokatem w Lublinie polecam skontaktować się z kancelarią adwokacką www.kancelariaadwokackalublin.pl Sama otrzymałam tam profesjonalną pomoc, której potrzebowałam.

Gość łucjaaretka

Jeżeli lublin i okolice to tylko i wyłącznie Anna Legieć. Nie znam nikogo tak rzetelnego jak ona. Tym bardziej już w okolicy. Miałam ciężką sytuacje życiową, która do prawie doprowadziła mnie do załamania.. Nie wiem co bym zrobiła gdyby nie profesjonalizm, rzetelność i uczciwe podejście Pani adwokat. Myślałam że moje pieniądze są już stracone, lecz pozytywnie się zaskoczyłam. Najlepszy adwokat w Lublinie.