Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza ZDW

urojona ciaza 2

Polecane posty

Gość iza ZDW
Anieczka to jest tak ze ja na okres czekam...a jesli w ogole chodzi o okres to po tym jak mi wyszly 3 testy negatywnie to po nich dostalam okres i jednoczesnie przyjelam tabletke Yasminelle. Okres trwal poltora dnia...moze dlatego tez sie boje, na dodatek po tych tabletkach mam mdlosci, brazowa plamienia i bola mnie piersi. Pisze ze po tabletkach ale tak naprawde mam wlasnie obawy czy te objawy sa spowodowana tabletkami...??(tyle ze robilam te trzy testy)

Karolinka - dokładnie ja też 4 miesiączki PRAWIE normalne. A teraz ledwie coś sie zaczęło, ja głupia zapodałam sobie Novanette (bo powiedziałam sobie, że bez tabletek nie dam się dotknąć :P) i po paru godzinach KONIEC, po krwawieniu. No to ja w panikę!!! Ale potem przeczytałam, że to sie zdarza... Jeeeezu, ten cały sex jest grubo przereklamowany :P

Gość iza ZDW
Armgad...nie masz sie czego obawiac, naprawde. Twoja sytuacja jest jasna-nie jestes w ciazy...bylas juz tyle razy u ginekologa, mialas okres. Ginekolog by cie nie oklamal. Spokojnie:) Gleboki oddech:) jest dobrze.

Gość iza ZDW
Przepraszam Aramgad;)

Hehehehe, no ja to wiem, powiedz to jeszcze mojej podświadomości! :):):) Pani ginekolog tłumaczyła mi, że ciąża urojona jest normalnie chorobą psychiczną. W zaawansowanym stadium kobiety nawet przestają miesiączkować, mają wszystkie objawy, tylko bobo nie ma.

Gość anieczka1313133313
jesli bardzo sie stresuje dana kobietka to powiem wam ze kiedy sie strsuje wzrasta prolaktyna ktora powoduje czasem brak miesiaczki i wszystkie objawy ciazowe o tylko wkret jesli oczywiscie byly testy negatywne stres wplywa takze na dlugosc miesiaczki i cyklu :)

Gość iza ZDW
Wiesz co ja mam jeszcze apetyt duzy:) a moze od tego wydaje mi sie ze mam duzy brzuch:) hehe, i te kujace piersi. Wiesz co ja po raz pierwszy biore tabletki(yasminelle) i mam pytanie czy po wzieciu pierwszego blistra, w ciagu siedmiodniowej przerwy powinnam dostac okres?:) Boje sie ze tak nie bedzie bo zmartwilo mnie wlasnie to ze trwal tylko poltora dnia:) przez te tabletki.

Gość anieczka1313133313
sama wiem jak to jest bo to przezylam chyba 6 testow negatywnych okresy 3 krwawienia wqazne zeby to bylo krawaienei a nie plamienie no i schiza z brzuchem teraz bym byla juz w 13 tygodniu :P

Gość anieczka1313133313
co do tabletek to ci nie powiem bo sie porpstu nie orientuje i nie biore a na ulotce nic nie pisze na ten temat :)

Nie Iza, później już jest ok. Ja brałam Novynette przez 7 miesięcy kiedyś i wszystko było OK. Tzn w 2, max 3 dniu przerwy dostawałam \"okres\" bardzo delikatny, ale regularnie.

Gość iza ZDW
zapomnialam dopisac: mialam jeszcze plamienia brazowe, dzisiaj w sumie dopiero sie skonczyly. Ps. A Ci ginekolodzy to chyba maja nas za psychicznie chorych:) zachowuja sie jakby oni nigdy niczego sie nie bali.:)

Gość iza ZDW
Dziewczyny jak dobrze, ze znalazlam to forum i Wy na nim jestescie:) Inaczej bym zwariowala. A jak bysmy sie spotkaly to chyba przekrzykiwalybysmy sie z naszych wrazen:)

Też mam plamienia. Z tymi lekarzami to też różnie bywa, bo ostatnia kobitka u której byłam była na serio w porządku. I miała anieeeeelską cierpliwość. :)

Gość iza ZDW
A mam jeszcze jedno i chyba juz ostatnie pytanie:) Czy wzmozony apetyt przez te tabletki, ktore biore po raz pierwszy, mozliwy jesy wzmozony apetyt?:) Pisze ze ostatnie pytanie bo ide z psiakiem na dwor, a pozniej kolacja i fim:) Pozdrawiam.

No u mnie apetyt sie nie zmienia - zawsze mam apetyt :P Ale tak, wieeele ostatnio na ten temat czytałam i wzmożony apetyt jest całkowicie normalny.

Gość iza ZDW
No ostatnie pojedyncze pyt. i ide na kolacyjke:) Aramgat a czy tabletki moga spowodowac mdlosci? bo tak tez jest u mnie. A i wiesz co przeczytaj jeszcze raz moj pierwszy wpis na pierwszej str. i napisz tez ostatni raz co o tym myslisz:) Ja juz truc nie bede, ale to nie znaczy ze nie bede wchodzila i sie wpisywala:) Czekam na odp. Tylko napisz mi jeszcze cos co do mdlosci..:)

Chwilowo mam jasność umysłu (na przemian - raz sie schizuje, raz myślę logicznie) i mogę ci odpowiedzieć racjonalnie. Skoro robiłam 3 testy i to po terminie to musi być ok (dobrze mówić, wiem jak jest, ja robiłam 11:P). Otóż jeśli chodzi o mdłości to pewnie tabletki, ale też stres też robi swoje. Ja na przemian opychałam się, bo byłam głodna na maxa, a po chwili mdłości i ściśnięty żołądek. Iza, jeśli chcesz mieć już tak na MAXA pewność idz do najbliższego laboratorium, powiedz, że chcesz badania na bHCG. Takie badanie kosztuje od 15 do 25 zł. Ja na swoje czekałam 3 godziny. Wtedy masz wyszczególnione ile hormonu jest u Ciebie, a ile u kobiety ciężarnej w poszczególnych tygodniach. Ja miałam >2.0, a ciąża chyba tygodniowa ma

MAM DLA WAS JEDNĄ I PROSTĄ PROPOZYCJĘ ROZWIĄZANIA PROBLEMU: W I Z Y T A U P S Y C H I A T R Y :O :O :O :O :O :O :O :O innej opcji nie ma w przypadku, gdy ktoś jest tak mocno walnięty jak Wy 🖐️

Teoria, ja to wiem! Myślałam, że bez wizyty się nie obędzie, ale już mi właściwie przechodzi. Dodam tylko, że nigdy wcześniej takiej sytuacji nie miałam!

Aramgad86 ---> fajnie, ze chociaż zdajesz sobie sprawę ze swojej głupoty :D :D :classic_cool: jeny baby weźcie sobie jajniki podwiążcie bo psychicznie się przed trzydziestką wykończycie :O

Gość karolcia wu
hehe Aramgad86 generalnie staram sie o tym nie myeslec.... ale jak wpadam w panike tooo :/.... ale wiesz ja nie robiła testów.... niby wystarczyły 4 miesiączki...zeby powiedziec dziewczyno nie jestes w ciazy !! no bo w ciazy nie ma miesiaczek po za tym seks w dni nie płodne wszystko wyklucza..... ale ta psychikaaa :/

Gość karolka wuu
już wam przeszło??

Gość karolinka wuuu
eee wyczerpał o tym mozna w kółko:D

Gość deggialka
ejjj jak???? mialas juz 4 okresy i sie stresujesz????? :D czy zle zrozumialam?? :D lol :D

Gość karolinaaaa wuwuuu
arama coś tam:P lepiej u mnie duzo lepiej :D