Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczekk222

angielski prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gosiaczekk222

1 moja firma nie oferuje zadnych dodatkow do pensji My company doesn't offer any perk to salary 2 ona jest glupsza niz myslalam she is far more stiupid that i think before 3 zycie staje sie corac trudniejsze The live has become much more difficult than they used to be 4 bilety lotnicze ostatnio bardzo potanialy ?? 5 starsi ludzie moga dostac ataku serca ? The old people can..... heard attak 6 podróżowanie samolotem moze byc szkodliwe dla zdrowia travel by plane can be dangerous for our live prosze powiedzcie w czym mam błedy

Gość gosiaczekk222
no tak sie wlasnie domyslam :)tylko gdzie ??

Ja Ci mogę pomóc w ostateczności :). Narazie może skusisz tutaj kogoś kto np. mieszka w Anglii. Ja to tak tylko licealnie :).

Gość gosiaczekkk222
no wiedze ze nie ma tu nikogo innego kto chcialby mi pomoc :( wiec moze byc nawet licealnie

My company doesn\'t offer any bonuses to salary. She is more stupid than I thought. Life is becoming much more difficult than it used to be. Plane tickets have become/became cheaper recently. Elderly people could have heart attack.

ok, ok zlituje sie... 1 moja firma nie oferuje zadnych dodatkow do pensji My company doesn\'t offer any perk(supplement) to salary - nie wiem :o 2 ona jest glupsza niz myslalam she is more stiupid (stupid) that (than) i think (thought) before 3 zycie staje sie corac trudniejsze The (niepotrzebne) live (life) has become (becomes) much more difficult than they (it) used to be 4 bilety lotnicze ostatnio bardzo potanialy ?? nie mam weny, albo za dużo alko we krwi :o 5 starsi ludzie moga dostac ataku serca ? The old people can get a heard (heart) attak (attack) 6 podróżowanie samolotem moze byc szkodliwe dla zdrowia travel (traveling) by plane can be dangerous for our live (life) jesli cos pokopałam wybacz... I\'m drunk :P

Tylko nie bierz \"old people\" bo z tego co mi wiadomo to to dosyć obraźliwe określenie ;).

Gość oleenka
1.My company doesn't affer any additional bonuses to the salary 2 She is more stupid that I thought 3 Life is becoming more difficult 4 Plane tickets have became cheaper 5 Old people can get a heart attack 6 Travellig by plane can cause health problems

Gość pani man..
eldery

Gość gosiaczekkk222
:D dziekuej :*

Gość oleenka
poprawa mijego wczesniejszego ad 2 oczywiscie than a nie that ad 3 mozna dodac na koncu recently ad 5 moze ter byc eldery people, bedzie grzeczniej