Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkel90

czy taki powrot jest mozliwy?

Polecane posty

Gość majkel90

witam. Mam pytanie do tych ktorzy rozstali sie ze swoimi partnerami lub partnerkami po kilkuletnich zwiazkach. Ja bylem ze swoja dziewczyna 3 lata bez 2 miesiecy. Ona ode mnie odeszla z roznych powodow ale wiem ze po miesiacu ma kogos. czy stalo sie cos takiego w waszym zyciu ze ze znow sie zeszliscie i bylisie szczesliwi, nawet pomimo tego ze w miedzyczasie mieliscie innych partnerow. Ile to trwalo? Jak do tego doszlo? Pytam bo ja wciaz mocno ja kocham i wierze ze jeszcze to sie ie skonczylo ze nadejdzie taki dzien ze wrocimy do siebie....

Gość lady in orange
Witam Są w Tobie jeszcze świeże rany, ale uwierz mi, że jak spotkasz kogoś innego na swojej drodze to juz nie bedziesz chciał do Niej wrócić. Byłąm ze swoim partnerem 3,5 roku, jestesmy po rozstaniu ponad 2 lata, teraz on żałuje, ale mnie to juz nie obchodzi, nie boli mnie, że on cierpi z mojego powodu - w końcu wybrał inną drogę - beze mnie... :( skoro tak chciał to tak ma. Wspólczuję stanu, w którym się teraz znajdujesz :( ale wktótce to minie a Ty na swój były zwiazek spojrzysz inaczej. Pozdr

Gość majkel90
chcialem jej napisac jakis list. podziekowac za to co dobre nas laczylo, powiedziec jej ze o niej nie zapomnialem i wciaz o niej mysle i takie tam... chcialem zeby i ona mi odpisala. czy to bedzie dobry pomysl czy raczej sie zblaznie... tak przynajmniej bedzie wiedziala co mysle

Gość aaaaaa beeee ceeee
ja tak odeszlam po 2 latach, nie zalowalam i nie wrocilam do tamtego. Teraz jestem po rozstaniu, On tez nie wrocil. Czasem sie zdarza powrot, ale lepiej nie liczyc na to

Gość mamaamammmaa
ja odeszłam po 4 latach. Bez powodu się nie odchodzi. Bardzo szybko związałam się z kimś innym i wyszłam za mąż i dobrze mi z tym. Mój były pisał listy i prosił do tej pory zdarza się że zadzwoni i pyta czy się spotkamy choć minęły 4 lata. Z moim byłym rozstawałam się trzy razy a potem wracaliśmy - takie związki nie mają przyszłości. Skoro się rozeszliście tzn że coś jest nie tak. AA jak się zejdziecie, to jaką masz pewność , że to znów się nie zdarzy

Gość majkel90
nikt inny nie byl w podobnej sytuacji, licza sie dla mnie wszystkie rady

Gość majmajka
a ja chciałabym wrócić do mojego byłego... Byliśmy ze sobą kilka lat temu. To ja zerwałam. Później i ja i on byliśmy z innymi ludźmi, ale co jakiś czas widywaliśmy się, tak po koleżeńsku czysto. A teraz TRACH!! chcę być z nim... tylko chyba on niekoniecznie chce...

Gość majkel90
ponawiam pytanie o Wasze podobne przezycia. Kazda rada bedzie dla mnie bardzo pomocna w tym jak sobie teraz poradzic, bo jest mi naprawde ciezko.

Gość majkel90
nikt?