Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janusz41

czy to normalne?

Polecane posty

zeby umawiac się na sex na pierwszej randce? Niedawno poznałem kobiete o 16 lat mlodszą od siebie, prowadzimy bardzo śmiałą korespondencję która doprowadza nas do... stanu rozkoszy. teraz chcemy się spotkac na upojną noc. Czy mozna to zrobić na pierwszej randce?

to zależy tylko od Was, myślę że nikt tu Tobie nie odp wprost. jak będziecie chcieli się kochać to to zrobicie poprostu. :)

ale zastanawiam sie czy to wypali, przeciez nie widzielismy się jeszcze, przez teefon czy kompa jest ok, ale co bedzie jak w realu nie zaiskrzy?

Janusz to zalezy, po co sie spotykacie, bo jezeli na upojna noc to nie ma o czym gadac, no chyba, ze Tobie cos nie wypali, a jesli tylko na przyjacielska pogawedke, to nie martw sie, na pewno jakis temat wam wypali:)

napisałem, że na upojną noc tyle tylko tylko, ze to bedzie nasze pierwsze spotkanie ;-) a co ma nie wypalić, oboje jestesmy bardzo napaleni i bardzo lubimy sex!

a jesli nie bedzie nawet drugiej? chyba trzeba wykorzystać tą pierwszą okazję?

Gość no+no
ja kiedys tak poszłam na całość ;) powiem szczerze ze był zabójczy w łózku :P Jednak zrobiłam z nim to tylko raz ;)

Gość kobietka 111
---->Janusz 41 Podobne myśli zaprzątają mi głowę. I też tak sobie myślę czy wypada?? Czy to będzie w porządku w stosunku do samej siebie?? Pewnie nie dowiemy siędopóki to nie nastąpi pozdrawiam

raczej nie wyglada na dziwkę. Po prostu nie układa jej sie z partnerem i chce spróbowac z kimś kto ma podobne potrzeby jak ona.

Gość no+no
moim zdaniem takie okazje powodują ze odkrywamy w sobie niesamowite nieoczekiwane pokłady namiętnosci ;)

niby okazje nalezy lapac, bo drugi raz moga sie nie przytrafic. tylko pytanie, czy to na pewno jest \"okazja\", a jesli tak, to co wtedy, jak Tobie cos nie wypali? dlatego tak czy siak wstrzymalabym sie do trzeciej randki ;) niech strace:D

Gość no+no
jenifer :) po 3 to się zakochac mozna ale rzeczywiście masz racje jak się tak wie ze na nastepnej się do siebie dopadniemy to juz jest coś ;):P

na razie w smsach piszemy tylko o tym co bedziemy robic jak się \"dopadniemy\" ;-)

Gość no+no
i nawet na fotach się nie widzieliście??:)

Gość kobietka 111
Ja wiem że mogłabym się zakochać. Tez nie układa mi się z partnerem. Wciąż się wacham, zadaje sobie mnóstwo pytań, nie zanm na nie odpowiedzi. Wiem jedno że jeśli tego nie zrobię to przegapię swój czas.

no to jak juz tak jestescie na siebie napaleni to o czym my tu w ogole rozmawiamy. jak nic dopadniesz ja na pierwszej randce i nici z tego calego american dream:P

Gość fajnie fajnie ja bym szła na
całośc Na pewno ona też bierze taką ewnetualność pod uwagę, tylko musisz być delikatny. Co to za róznica która randka, 1 czy 3 i tak się w sumie nie znają

Gość no+no
nooo po takich dalekosięznych rozmowach ;) będzie się działo ojjjj będzie ;)

ona mnie wiziała na fotce, ale ja jej nie :-( Jeden plus ze ona wie jak wygladam i chce się spotkac, ale co bedzie jesli ona nie bedzie w moim typie?????????? :-(

Gość fajnie fajnie ja bym szła na
zaproś ją najpierw na spacer, kawkę Zawsze możesz się wycofać z neutralnej sytuacji. Gorzej jak od rau wylądujeice w hotelu np. S

Gość no+no
jaaanuszku kobieta w wieku 25 lat?? nie w twoim typie?? jak nie ma 90 kg zywej wagi to musi byc coool :) opisz nam ją ;) ocenimy czy moze byc fajna:P

ja w to wierze, że bedzie fajna bo nie ma 90 kg tylko 60 (przynajmniej tak napisała) a umowieni jestesmy do hotelu więc spacer bedzie krótki od miejsca spotkania do hotelu ;-)