Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janusz41

czy to normalne?

Polecane posty

Gość no+no
mmm Januszku na samą myśl mam mokro :P

Gość fajnie fajnie ja bym szła na
to po co te wątpliwości, po co ten wątek, pochwalić się chciałeś?

janusz, wiesz ja nie przeczę, poznałam też faceta - żonatego niestety, jakiś czas temu, pisaliśmy do siebie przz 5 tyg ponad, z poczatku jak kolga-koleżanka. Późnieej zauważyliśmy że jesteśmy do siebie bardzo podobni, rozumiemy sie bez słów. Dzieliła nas duża odległość między miastami. Spotkaliśmy się...najpierw był niewinny pocałunek, który przerodził się w sex...było mi najcudowniej jak dotąd, czułam jego pragnienie mnie, namiętność, w takich ilościach że ehhhh...niważne. I co ....teraz minęło kilka tyg, i nie mamy kontaktu, a nawt rozwodzić się chciał. Wiem że zmienia pracę, wyjeżdża za granicę, sam do pracy na 3 miechy, powiedział że znalazł kobiete swojego życia-mnie. te słowa padły już po. Ale niee odzywa się, ni wiem co bęedzie dalej. czas pokarze. A czy żałuję lub coś takiego...hmmm wiesz czułam do niego bardzo dużo, on do mnie też, więc ni, żałuje tylko że nie mamy kontaktu. ale liczę że się odezwie jak się tam użądzi, lub jak wróci.

nie chce tego robic za kase czy dla kasy, chce spelnić swoje marzenia i pragnienia, ona też. Nie chwale się chodziło mi o to czy to mozliwe na pierwszym spotkaniu. Okaze sie jak juz bedzie po...

Gość no+no
Januszku ja mówię idz na całosc zawsze warto cokolwiek z tego miałoby się narodzic lub rozpłynąć we mgle ;) ehhhh :) jednego takiego 41latka mam do dziś i ten sex z nim ;) mmmmm

jak widać po mnie jest to możliw na 1 spotkaniu, ale planowane to nie było :) oboje chcieliśmy trzymać się granicy, ale nie wyszło, zbyt mocno nas do siebie ciągnęło :)

Gość Podniecona jestem
Słonko23...mam pytanie...czy imię tego faceta zaczyna się na I ?

akurat bedzie przed okresem więc nic z tych rzeczy nie grozi ;-) Chyba że zgodzi się na anal to gumka się przyda ;-P

Gość no+no
Janusz to nie wiesz co lubi??::P

Gość no+no
noooo bo to przeciez juz z rozmow wynika ;):P

janusz, nie myśl , nie analizuj tylko idź na całość, niech Was poniesie, a przeżyjecie coś cudownego tak jak ja :)

Gość Podniecona jestem
Słonko...to nie ten...chodziło mi o literę i ;)

Gość no+no
ja to w sobie takie rzeczy odkryłam ze się kompletnie nie spodziewałam ;) mmmmm ehhh dzis chyba wyląduje po pracy u swojego księcia w biurze :P

Gość no+no
jenifer ststystyki prowadzisz czy pamietnik forumowy piszesz??:P

jak ja bym mogła to też bym u niego wylądowała dziś...ehhh te wspomnienia... mój był na ł, niestety a nie na i :) ale może to i lepiej, bo byłoby może dziwnie nam gadać :)

Gość no+no
czy ta kariera Ciebie dotyczy??:P jesli tak to w złym kierunku poszukujesz podobienstw ;)

Gość no+no
to łap ;) i nie pytaj o innych :D Janusz kiedy spotkanie?? na kiedy zaplanowaliscie?? daleko od siebie mieszkacie??

dośc daleko jakies 250 km, a spokanie w przyszlym tygodniu gdzies posrodku zeby zaden z nas nie miał za daleko :-)