Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninkaaaaas23

Jaka jest prawda?

Polecane posty

Gość Ninkaaaaas23

Ja wiem,że jako kobieta mam różne oczekiwania co do mężczyzn-ale jak to jest możliwe,że mając za sobą trzy nieudane związki zniechęciłam się na tyle,że zdecydowałam się na życie w pojedynkę? Wbiłam sobie do głowy,że nie potrzebuję mężczyzny u swego boku skoro prędzej czy później okazuje się to jedną wielką klapą.

Gość Ninkaaaaas23
owszem we dwoje raźniej ale żyję w przekonaniu,że jeśli mam mieć "kogoś" tylko z tego powodu -to wolę być sama.Tak się złożyło,że mając te 23 lata nigdy nie byłam zakochana,to było tylko zauroczenie (które minęło zresztą nie wiadomo kiedy).Nie wierzę w to,że miłość istnieje.Postanowiłam skupiać się teraz tylko i wyłącznie nauce i pracy.

Gość moja droga masz jeszcze masę
czasu na spotkanie prawdziwego uczucia. Więc się nie zrażaj, bo kto wie, co czai się tuż obok :-)

Gość Ninkaaaaas23
chciałam jeszcze dodać,że rodzina zaczyna się zastanawiać czy czasami nie mam zamiaru zostać "zakonnicą".Siedziałabym tylko w domu(przy dobrej książce,filmie,czy przed komputerem).Na imprezy czy spotkania rodzinne nie chętnie uczęszczam a jak juz to ciągnie mnie do domu .Przeraża mnie to...ponieważ ostatnio usłyszałam słowa które trochę wstrząsnęły.mianowicie to,że rówieśnicy szaleją,bawią się,korzystają z życia a ja...nawet się nie obejrzę jak będzie 30-tka na karku.

Gość Ninkaaaaas23
a jak zapytano mnie dlaczego jestem "sama" i odpowiedziałam,że mi mężczyzna nie jest potrzebny,wolę życie w pojedynkę ...to dopiero było uburzenie....conajmniej jak bym kogoś zabiła

Gość kochania cale zycie przed toba
zobaczysz ze Cie "robnie" w najmniej oczekiwanym momnecie tak ze to co teraz piszesz bedziesz wspominac jak zabawny epizod w Twoim zyciu moze to byc jutro moze za 5 a moze 15? lat.. :) powodzenia i nie lam sie .. czasem dobrze jest byc samym zeby przemyslec wiele spraw i robic cos dla siebie..choc za duzo tez nie zdrowo dobrze tez cos zrobic na innych;)

Gość Ninkaaaaas23
a może powiedziecie jak było w Waszym przypadku? ile czekałyście na tego jedynego ?

Gość buła
powoli dochodze do tego samego wniosku co autorka

Gość vale tuudo
bo młode pokolenie ma coraz bardziej wbijane do głowy, że w życiu liczy się tylko kasa...kiedyś ludzie na studiach tylko się uczyli i bawili...teraz prawie nie ma osoby która już nie pracuje..

Gość u mnie niedawno
czyli 24 lata,wczesniej bylam beznadziejnym przypadkiem bo myslalam ze juz do kocna zycia bede zakonnica, znajmoi sie smiali ze jestem lesbijką:D

Gość Ninkaaas23
nie chodzi o to,że liczy się tylko kasa.Większy wpływ na to miała to co wpajała i wpaja nadal mama.Sama zawiodła się na swoich dwóch partnerach życiowych.Jedno małżeństwo rozbite-kolejne jest ale tylko na papierku.

Gość Mosla
ja mam 25 lat, z tym, ze jestem facetem, ale dochodze do tych samych wnioskow - milosc nie jest dla mnie. I nie wierze, ze milosc mnie dopadnie, kiedy nie bede sie spodziewal. Byzydura.

Ninkaaaaas23, miłośc istnieje, ja 27 lat byłem sam zanim poznałem i si ę zakochałem, trochę tego żałuję bo dziewczyna chyba nie traktuje mnie tak jakbym tego chciał ale zakochałem się i myslę że warto, nie można być samemu, to dobre na krótką mete.

Gość Gimi..
nie traktuje Cie tak, jakbys chcial? To znaczy?

Gość jestem kotku
prawda jest straszna!!!!