Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qiurt

Czy facet ktory mial wiele kobiet moze sie zmienic dla tej jedynej?

Polecane posty

Gość qiurt

Nie mam ma mysli faceta, ktory tylko sie slini na widok panienek i rzuca jedna po drugiej aby tylko przeleciec swieze miesko ale takiego, ktory sam raz byl rzucany a innym razem on konczyl zwiazek.

Gość Ejjjjjj ejjjjj
Mój facet miał przede mną kilkanaście kobiet. Z niektórymi tworzył jakiś tam związek, niektóre były tylko na seks. Różnie to było. Teraz jesteśmy razem od 1,5 roku i mam nadzieję, że jestem tą jedyną i na tym koniec jego podbojów.

Takto jest w przyrodzie, że jedni sobie skaczą z kwiatka na kwiatek a inni zostają na zawsze sami :( Lepszy taki facet niż nieudacznik dla którego byłabyś pierwszą :(

Gość dopoki sam tego
nie zrozumie i nie bedzie chcial poukladac se porzadnie w glowie nie sadze ze sie zmieni moj dopiero po 32 roku zycia zrozumial i na szczescie po tej przemianie prawie odrazu poznal mnie;)

Gość Ejjjjjj ejjjjj
Mój ma 31 lat i mam nadzieję, że ten moment wlaśnie nastał teraz.

Gość qiurt
Moj ma 27 lat i z tego co wiem mial duzo kobiet i mam nadzieje, ze ja bede ta ostatnia

Gość frk-0999
co tam w Providence..? Panie Zann ;)

Takoż samo jak od pokoleń życie toczy się w zmurszałych domach i ogarniętych niepamięcią zaułkach Providence- Skrywających sekrety starsze niż wiekowe siedziby mieszkańców miasta, i mroczniejsze niż koszmary przywiewane znad mglistego oceanu w porze jesiennych sztormów. ;)

Gość kwiatuszek l