Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _bi3dron3czka_

ryzyko przy tabletkach..jest?

Polecane posty

Gość szajn
Dr Nauk Medycznych Maciej Raczek Branża: Lekarze - ginekolodzy, położnicy Kielce, ul. Kościuszki 38, tel. 0602174606 albo tu masz jakiegos

Gość booobi
jejku ale ze mnie uparta d**a... masz racje mozna tam uzyskac porade... dziękuje Ci bardzo za pomoc. jestem tak zdesperowana że nie mysle... mam zadzwonic po 20 dopiero bi nie ma narazie lekarza

Gość szajn
nie no spoko,rozumiem Cie.jak sie dowiesz,to daj znac.bede wiedziala na przyszłość

Gość booobi
booobi@onet.eu to mój meil. jesli moze to podaj mi nr do Twojego lekarza. musze sie dowiedziec wszystkiego jak najszybciej... nie wysiedzy do tej 20.30...

Gość szajn
wysłałam.mam nadzieje,ze odbierze komórke.

Gość booobi
a myslisz ze to moze być problem jak zadzwonie?

Gość szajn
niee,ona jest zakręcona,przedstaw sie,ale nie mów,ze nie jestes jej pacjentka.powiedz,ze bierzesz x tabletki i w czym problem.tyle.ja czasem tez sie konsultuje telefonicznie.

Gość booobi
hehehe masz racje, po głosie wydaje się że to bardzo pozytywna babka;p nie było zadnego problemu i powiedział tez ze wszystko jest ok i ochrona przed ciążą jest zachowana. uffff jestem a ładnych pare ton lzejsza (taki kamień spadł mi z serca że u Ciebie powinnas go słyszeć). dzięki bardzo za pomoc. jesteś wspaniała. nie wiem jak mam Ci dziękować

Gość booobi
hmm mam tylko nadzieje że sie nie myli...

Gość szajn
nie ma sprawy:) no,babeczka jest fajna-zawsze mówi'prosze sie nie przejmowac,prosze sie nie przejmowac';)

Gość szajn
booobi-no teraz to zaczynasz przeginać;)

Gość booobi
dobra więc od tej chwili zaczynam mysle tylko pozytywnie

Gość szajn
no:)ok,ja juz stad dzisiaj uciekam,pozdrawiam Cie serdecznie

Gość booobi
jeszcze raz bardzo Ci dziękuje, jesteś kochana.

Gość jastina
Witam miesiąc temu miałam podobną sytuację czyli zamiast wziąć pierwszą tabletkę w czwartek o 22 wzięłam dopiero o 8 następnego dnia. Ginekolog powiedział mi że ryzyka nie ma ale mimo wszystko stresowałam się, bo gdzieś przeczytałam że jednak przedłużyłam przerwę. Krwawienie z odstawienia dostałam jak zwykle i nie różni się niczym od poprzednich więc chyba wszystko jest w porządku. Zatem nie stresuj się :) a poza tym to jest taka sama sytuacja jak np. ktoś bierze tabletki zawsze o 10 rano a pierwszą z nowego blistra przyjmuje dopiero o 17 - tu niezaprzeczalnie każdy mówi, że wszystko jest okej bo można zmienić godzinę przyjmowania po przerwie. A przecież dla organizmu nie liczą się dni tylko godziny a Twoja przerwa między ostatnią a pierwszą tabletką była taka sama jak osoby która zamiast wziąć o 10 wzięła o 17. Tak więc głowa do góry :)

Gość nie ma jak
Nie ma żadnego ryzyka, jesli oczywiscie regularnie bierzesz tabletki. Chłopak może mieć wytrysk w ciebie i nic ci nie bedzie. Pd 2 lat tak właśnei robimy z chłopakiem i w ciąży nie jestem:). Pozdro:)