Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebujący_pomocy

Problemy po poronieniu

Polecane posty

Gość Potrzebujący_pomocy

Witam Mam pewnien problem, sprawa jest bardzo zarecona i smutna:(jestem mlody i nieobeznany w tych sprawach. OStatnio mi dziewczyna h oznajmila ze byla w ciązy(3 miesiac), ale poronila. Powiedziala ze to miala byc dziewczynka. CZY mozna tak wczesnie stwierdzic plec? Aha i w czasie tej ciazy miala normalnie okres. Dziewczyna sie obwinia, ja tez. Niby do zaplodnienia doszlo w czasie igraszek(nie doszlo do stosunku). Nie wiem czy to nie jest wszystko wymyslone przez Nia by mnie sciagnac do Siebie. Prosze odpowiedzcie. Kiedy mozna sprawdzic plec, i czy po poronieniu mozna to stwierdzic jeszcze?Czy w czasie ciazy moze byc normalny okres? Co mam zrobic?Dziekuje z gory za odpowiedzi

Gość nie odpowiem ci
po pierwsze troszkę to wszystko dziwne i nieprawdopodobne jak dla mnie po drugie jak moglo dojść do zapłodnienia bez stosunku??????????? po trzecie powiedziała ci to po 3 m-cach,po poronieniu????? po czwarte tak,można mieć okres w ciąży po piąte czy ona była u lekarza???bo płec można tak wcześnie stwierdzić usg dopochwowym ile wy macie lat????????????????

Gość Potrzebujący_pomocy
Ja mam 19 ona 18. SAM nie moge w to wszystko uwierzyc. Ona byla u lekarza i lekarz podobno po tym poronieniu stwierdzil ze to miala byc dziewczynka. Ona byla u lekarza i lekarz podobno stwierdzil ze byla w 3 miesiacu ciazy i poronila. Naprawde jestem niedoswiadczony:( jeszcze nigdy tego nie robilem.

Gość nie odpowiem ci
jeśli on stwiedził płeć dziecka już po poronieniu to nieźle masz powaloną tą swoją dziewczynę:D Ja może się nie znam,ale pierwszy raz słyszę o takim cudzie.Poza tym jeśli poroniła juz to jak mógł stwierdzić,że to był 3 m-c?????:DTak to ona raczej cię nie zatrzyma przy sobie.Uciekaj jak najdalej:D

da sie stwierdzic plec po poronieniu na podstawie badan DNA . Wykonania takich badan moze zazyczyc sobie ktores z rodzicow dziecka. Są odplatne.

Gość nie odpowiem ci
a jeszcze .Wydaje mi się,że takie poronienie samoistne nie jest możliwe w 3 m-cu.Tzn jest możliwe,ale na pewno musiałaby mieć robione łyżeczkowanie w szpitalu żeby oczyścić macicę.Jeśli chciała wziąść cię na litość to mogła wymyślić,że był to 3 tydzień a nie miesiąc.Pogadaj z nią tylko bez awantury,bo po cos to zrobiła.Ty musisz dowiedzieć się po co??? kurcze dziewczyny powiedzcie coś w tym temacie,bo może ja źle gadam??????

Gość Potrzebujący_pomocy
Dziekuje za odpowiedz. Tez nie wierzylem w to wszystko. To nie jest moja dziewczyna, to tylko była przelotna historia. Ja laske dokladnie sprawdze az sie wysypie z klamstwami;/. Dziekuje jeszcze raz

Ale sobie dziewczyna zakombinowała :D z daleka można wyczuć ściemę...

Gość nie odpowiem ci
oooooooooooo MaMani masz rację,ale tego to już by chyba nie ukryła prawda???Przecież musialby ktoś wiedzieć,że robi taki test?? A ty chłopaku uważaj,bo następnym razem zostaniesz tatusiem .I będziesz miał dziecko z kimś z kim nie chcesz.A dziecko to nie rzecz.Zanim pójdziesz do łóżka z kolejną dziewczyną pomyśl o konsekwencjach.Nie wspomnę już o AIDS............prezerwatywa chociażby się kłania

Gość Potrzebujący_pomocy
OK postaram sie to zalatwic spokojnie. Ale w taki sposob mnie napewno nie zdobedzie. To jest chore, ja sie martwilem o Nia, balem. Jesli to jest klamstwo to naprawde zero szacunku dla takiej osoby. Moim zdaniem laska ma bzika na moim punkcie i chce mnie zdobyc wszelkimi sposobami. Nawet najpodlejszymi... Dziekuje za wszystkie informacje.

Gość Potrzebujący_pomocy
Wiem napewno ze takiego badania DNA nie robila. To jedna wielka obluda.

Gość takasobieja3
dziwna ta Twoja laska że nawet zmysliła płec dziecka....to chyba jakaś chora mitomanka a przypadkiem w jej umyśle nie zaplanowała już w jaki dzień i w jakiej knajpie będzie Wasze wesele ? bo mnie tu pachnie takim typem kobiety, z dala od takich dziwaczek gdyby poroniła to musiałaby byc w szpitalu...a gdyby tak by6ło to chyba wiedziałbyś o tym, jak Cię laska wkręca to spytaj jej rodziców czy była w szpitalu na czyszczeniu macicy

Gość nie odpowiem ci
najlepsze jest to ,że poroniła akurat na fotelu u gina ,on złapał płód i stwierdził,że to dziewczynka:) To brzmi jak horror i obraża kobiety,które naprawdę taką tragedię przechodzą.Powiedzcie mi skąd się biorą takie wariatki?????????

Gość takasobieja3
jedyne co przychodzi mi na myśl to albo to głupia prowokacja albo ta laska to niedojrzała idiotka

Gość Potrzebujący_pomocy
W tej sytuacji jest wiele niezgodnosci. Ona jest bardzo zalamana PODOBNO. Obwinia siebie o te strate. Sam juz nie wiem co mam myslec;(

Gość nie odpowiem ci
moim zdaniem zanim zrobisz cokolwiek dowiedz się kilku szczegółów: skąd wie ,że to był 3 m-c?przecież miała okres czy robiła test? u którego lekarza była czy to lekarz po poronieniu jej powiedział,że to dziewczynka? ile była po tym poronieniu w szpitalu? możesz udawać,że jej wierzysz i zobaczysz co odpowie i jaka będzie jej reakcja na takie pytania.Ktoś to wie o czym mówi na te pytania odpowie ci pewnie.Potem zaproponuj jej,że chcesz iść z nią do tego lekarza,bo się martwisz tą sytuacją.Jeśli to wszystko kłamstwa to reakcja będzie zdecydowanie na "nie" z paniką w oczach:) Jeśli to jest prawda to wizyta ci nie zaszkodzi,a dziewczynie pokaże,że nie jest ci obojętne co się z nią dzieje. Na moje oko to ściema niezła:DAle moze być też tak,że to ty wszystko pokręciłeś,a wielu szczegółów po prostu nie wiesz.

mi też to brzydko pachnie... proponuję zaproponować jej pójście razem z Tobą do tego lekarza