Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noto mamy kłopot

Nie wiem co mam zrobić...Jak się zachować?Może ktoś z was też ma taki problem???

Polecane posty

Gość noto mamy kłopot

Jestem ze swoim facetem już ponad rok,jest nam ze sobą świetnie pomimo różnicy wieku-ja mam 18 a on 24.Nam to nie przeszkadza a raczej nie przeszkadzało... Ostatnio mó facet wygarnął mi,że nie mam nawet czasu ani ochoty poznac w końcu jego znajomych...A to nie do końca tak jest...Ja po prostu myslę,że czuła bym się niezręcznie wśród nich..Jego znajomi sąstarsi,studiująalbo pracują a ja?...Uczę się jeszcze w LO i pracuje jako modelka.Obawiam się że nie koniecznie dogadam się z jego znajomymi. Zupełnie nie wiem jak powinnam się zachować,wiem jużdawno powinnam poznać jego znajomych i rodzinę,jednak...no właśnie...Czy któraś z was miała taki am problem?Bardzo Was proszę starsze koleżanki o radę... Z góry dziękuję.

Gość ech...........................
ja jak miałam 19 lat byłam z facetem który miał lat 27 i jakoś nie miałam problemu, żeby poznać jego kolegów:) Świetnie mi się z nimi rozmawiało:) Powiem tak, jeśli jesteś inteligentną i ciekawą osobą to różnica wieku (w twoim przypadku prawie żadna) nie będzie dla ciebie stanowiła bariery:)

Gość noto mamy kłopot
a co z pytaniem''co robisz na codzień?''

jak to co? odpowiadasz co robisz, czyli uczysz się, czym się pewnie jeszcze zajmujesz, masz jakieś hobby, pasję:)

Gość noto mamy kłopot
podziwiam cię,ze z taką łatwością Ci to przyszło:)Może nie potrzebnie się tego boje a boje już ponad rok...Ja nawet jeszcze nie mam dowodu!Nie wszęzie mogę wejść!Ostatnio nawet chciałam z nim zerwa ćpomimo że tyle dla mnie znaczy;(

Gość czekolada w ciapki
Na codzien ............. ucze sie. Czymś jeszcze sie zajmujesz? Tak pracuję jako modelka. Koniec tematu. Powiesz tyle ile bedziesz chciala nikt nie powinien zadawac wiecej pytan, a Ty nie musisz odpowiadac

Gość jaki tam problem
już danwno powinnaś ich poznać, a raczej oni powinni pozanć Ciebie, i nie dziwię się, że facet na to nalega. W końcu jesteś po to, żeby można się było Tobą chwalić przed kolegami. Nie martw się czy się z nimi dogadasz, bo nie o to przecież chodzi, równie dobrze możesz się w ogóle nie odzywać i będzie ok :)

Gość noto mamy kłopot
zwykle jestem bardzo otwarta do ludzi i nie mam problemu żeby dogadać się z facetami bo z nimi też pracuje...Pewnie macie racje...może powinnam cząć od jego siostry i chłopaka bo tego teżnie zrobiłam a o spotkaniu z rodzicami nawet nie wspomne:/

nie zgodzę się do końca z tym, ze możesz się w ogóle nie odzywać i będzie ok. Ja i moi znajomi zazwyczaj odbieramy taką osobą jako mruka, albo kogoś kto nie ma nic do powiedzenia, przesadna nieśmiałość też nie jest mile widziana. Ale powiem tak: dziewczyny zawsze coś wynajdą na drugą dziewczynę. Skoro pracujesz jako modelka to pewnie jesteś ładna i wysoka co może spowodować zazdrość u koleżanek twojego faceta choć wcale nie musi:) Ale jeśli to uwierz że przyczepią się nawet bez powodu:) Natomiast faceci pewnie będa podjarani samym faktem, ze jesteś modelką, do tego jak ładnie się uśmiechniesz, masz poczucie humoru i będziesz swobodnie się zachowywać to od razu cię polubią i wcale nie musisz błyszczeć erudycją:)

Tak więc niczym się nie przejmuj, że oni moze inteligentniejsi bo na studiach:) moze i tak jest, ale wiek ma swoje prawa:0 Ciekawe czy oni w twoim wieku mieli już wiedzę studencką:) Na pewno nie:)Poza tym uważam i ja i wiele innych osób że ważniejsza jest mądrość życiowa a nie książkowa:)

Poza tym na spotkaniu towarzyskim nie rozmawia sie tylko o studiach, ale przecież gada się np o tym co się dzieje wkoło, opowiada o swoich przeżyciach np o imprezach, żartuje się itd:) a do tego wcale nie trzeba studiować by się wypowiedzieć:)

Gość noto mamy kłopot
o koleżanki sięnie marwie bo mó facet jest raczej typem który otacza się facetami,z nimi pracuje,z nimi trenuje...kobiet zna nie wiele...Jak tak z wami rozmawiam to sprawa wydaję się łatwiejsza...Ale stresuje mnie sama myśl przed obcymi,eh...Tak bym chciała dobrze wypasć bo wiem że on ma plany ze mną...za 2-3 latka chcemy mieć dziecko i własny dom,wspólni znajomi są i będą/:...A jak powinnam się ubrać?o czym nie rozmawiaćw ogóle?Noi kiedy mogę dojsć do wniosku,że''na nas już czas''?

wiesz, ja jakiś czas temu byłam właściwie zmuszona iść na imprezę, gdzie było 5 par i wszyscy byli dwa razy starsi ode mnie, serio, wszyscy byli w wieku mojej mamy, a ja znałam tylko dwie osoby i byłam przerażona:) Okazało się, że to super ludzie i świetnie się bawiłam:) znaleźliśmy też wspólne tematy:) Ubierz się w to w czym czujesz się dobrze, żebyś mogła się wyluzować :) Daj im szansę, posiedź z nimi, pogadaj, ale jak poczujesz że nic z tego nie bedzie, że to zupełnie nie twoja bajka to powiedz np, że źle się czujesz i już:)

a o czym nie rozmawiać? o tym o czym rozmawiasz tylko z przyjaciółmi:)

Gość Bitchilda
LOL ja myśle że "jaki tam problem" pisała to w sposób ironiczny i chyba sugerowała że masz dobrze wyglądać i robić wrażenie a poza tym możesz siedzieć cicho :D

Gość a co to znowu za problem
ocipiałaś???!!!??? ja mam 28 lat i mam koleżanki w wieku 18 lat. normalnie się znimi gada. jak miałam 19 lat to miałam znajomych w wieku 30 lat i 25 i też nie było zadnych problemów z dogadywaniem się. nawet przez myśl mi nie przeszło, że może być coś takiego!!!!!