jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Listopad 20, 2007 Może nie dla tych naprawdę grubych, ale tak mi sie pomyślało:P Popatrzcie, jak A. Keys przytyła, zwłaszcza widać to, jak jest w sukience. Do tego nawet teraz praktycznie nie ma biustu. Ale jak ładnie wygląda! Czasami wystarcz o siebie zadbać i się nie przejmować głupotami. I nie marudzić cały czas http://www.youtube.com/watch?v=ktUSIJEiOug Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NAGDAAAAA Napisano Listopad 20, 2007 O MAJ GAT RZECZYWISCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alkohol to dziala roznie Napisano Listopad 20, 2007 ja tam nie widze,by byla gruba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
persona_non_grata 0 Napisano Listopad 21, 2007 ech co mam powiedzieć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Listopad 21, 2007 też bym się chętnie po odchudzał parę kilo :/ o mogę zacząć narzekać na \"5 kg\" za dużo do ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach