Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę wyjść

jakie cechy charakteru mają wasi znajomi o imieniu...

Polecane posty

Gość nie mogę wyjść

wpisujcie swoje :p

Gość cwierkaja___wrobelki

Gość
no przyznaj się a ja wygrałem życie, jak masz na imię? Obstawiam Piotra, Pawła albo Łukasza :p

Gość bardzo __przykre

Gość
no to podpowiedz ;) czy po którymś z apostołów?

Gość
a ja Walentina Tierieszkowa? :p

marta-zarozumiala,krytyczna,szalona,towarzyska,dobrze dogaduje sie z chlopakami madzia-przebojowa, ma powodzenie, ladna,zgrabna,delikatna.. i wszystko naj;* sonia-nieufna, wesola,buntownicza,pamietliwa,malomowna.. natalia-ulozona, krytyczna,niezalezna,tolerancyjna,wesola,bezkonfliktowa sandra-popierdolona ale da sie wytrzymac,zdyscyplinowana,nuuuudna! aneta0-nieco skryta,rozmowna,pogodna ala-odwazna,wygadana,wesola,krytyczna,ambitna weronika-skryta,niesmiala,malomowna,bojazliwa,nekana przez rowiesnikow,zamknieta w sobie... kuba-madry,ruchliwy,dowcipny,rozmowny,wesoly damian-malomowny,czasem wesoly,skryty,marzycielski(widze to choc go nie znam:P) ma rozbiegane oczka,zmeczony obowiazkami,leniwy,niezbyt ambitny,nieufny,ruchliwy/nerwowy ania-ruchlia (ADHD),nieznosna nieposluszna,obłąkana,szalona,dowcipna az do bolu,wyszczekana,ciety jezyk,popierdolaona niezle:/ monika-ruchliwa, gadatliwa,wylewna,wesola,zabawna,towarzyska,uparta,natretna,zlosliwa jaeak-desperat,zboczeniec,ponurak a zarazem smieszek,niesmialek i smialek, udaje pracusia,leniwy,zmienny(taki popierdolony charakter ma, zmienny) jednego dnia obraza, drugiego słodzi:P,agresywny, chce sie z wszystkiego wyłgac,mija sie z prawda, \"dreczyciel\" a przynajmniej za takiego sie uwaza,zlosliwy,\"tajemniczy\", zarozumialy, probuje miec przewage nad towrzystwem, trudno mu przemowic do rozumu, jak sie uprze to bedzie bronil swego debilnego zdania do upadlego, pochlebia sobie i innym jesli mu to wyjdzie na korzysc.. itp:D