Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiem...

NIBY WSZYSTKO OK, ALE....

Polecane posty

Czy zawiódł kogoś test ciążowy? Niby sie nie boje, ale obawe mam, ze mnie to spotkało... Brałam tabletki antykoncepcyjne przez ponad trzy lata. Odstawiłam je początkiem września. Pierwszy okres dostałam z trzydniowym opóźnieniem (na kilka dni przed okresem współzyłam, ale zabezpieczałam się prezerwatywą, a wytrysk był na zewnątrz). Okres ten trwał mozna powiedzieć połtora dnia, a przez kolejne trzy miałam tylko plamienia. Dostałam go 29 września i od tamtej pory już nie. Niecałe dwa tygodnie temu robiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie. Słyszałam, że po odstwieniu pigułek okres może się opóźniac, ale az tyle?? Juz nie wiem co mam myśleć

Mi sie moj pierwszy okres po odstawieniu anty opoznił ponad miesiac i tez brałam ponad 3 lata. Idz do ginekologa, ja dostałam Luteinke na wywołanie, w nastepnych miesiacach bylo juz ok! Roznie organizm moze zareagowac po odstawieniu pigułek, dltego chyba najlepiej to zbadac...A jak test zrobiłas minimum po 3 tyg od wspolzycia, badz w dniu spodziewanej miesiaczki to wynik jest wiarygodny.

Tak, test robiłam napewno po trzech tygodniach. Współzyłam przed tym pierwszym okresem. Potem czekałam na nastepny, nie pojawiał się i zrobiłam test

Lusia, a ten swoj okres dostałaś dopiero po wywołaniu luteiną jak Ci sie tak miesiąc opóźniał? czy sam wystąpił i dopiero potem brałas luteine na wywołanie kolejnych?

dostałam Luteine na wywolanie wlasnie tego okresu ktory sie opoznial,przyszedl 2 dni po odstawieniu, nastepne byly juz bez posligu w czasie.