Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justmeduza

Darmowa depilacja woskiem

Polecane posty

Dziewczyny!!! Salon kosmetczny w Warszawie poszukuje modelek do depilacji woskiem. Zainteresowane osoby proszę o kontakt pod numerem 604094249. POZDRAWIAM

Gość Ewix 23
Polecam naturalne metody Od jakiegoś czasu stawiam na pastę cukrową. Do tej pory widzę same plusyJestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Na początku chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, ale można ją zrobić samemu. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Juta 22
Moja siostra zdecydowała się na depilację laserem, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. Teraz wszystkim poleca. Wcale nie musiała robić wielu zabiegów. Nie bolało i nie ma po tym śladu.Słyszałam, że po depilacji innymi laserami można mieć nawet oparzenia. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Marcix 29
Moja przyjaciółka zrobiła sobie depilację laserową, jak dobrze pamiętam, to szukała lasera Palomar Vectus . Jest ogromnie zadowolona. Sama byłam pod wrażeniem rezultatu. Po jednym zabiegu było widać efekt. To był świetny wybór. Było w sumie bezbolesne. W pełni zadowalający rezultat. Jeżeli macie obawy przed depilacja laserową, to wszystkim mówię - tak warto. www.ib.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny

Gość gość
Dam zielone swiatło na klinikę Beauty Skin, moim zdaniem najlepsze tego typu miejsce w Warszawie jeśli chodzi o depilację laserową i zabiegi odmładzające. Już wiele zabiegów mi robili i za każdym razem efekt był zgodny z tym co mi tłumaczono.