Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysza twoja

co czujecie

Polecane posty

Gość
Z tego naprawdę może być przyjemność? :O Bleeeee Fuuuujjjjj Idę sobie stąd.

Gość
dobrze, że mi przyznajesz rację, bo mimo strasznie zaawansowanego wieku jestem .... dziewicą analną. :D I tak już zostanie..... ;) Ale poczytać fajnie, jak sie inni męczą . :D

Gość
Lubię. A wiesz, dlaczego? Bo ja nie muszę! I to mnie cieszy! Szpiegować też lubię. :D

Gość oral b anal cacy
na początku opór, który można pokonać poprzez nawilżenie bata sokiem z cipska bądź...własną śliną :P ps. czasami to żałuję, że dupa też nie jest wilgotna podczas ruchanka :D

Gość oral b anal cacy
na początku opór, który można pokonać poprzez nawilżenie bata sokiem z cipska bądź...własną śliną :P ps. czasami to żałuję, że dupa też nie jest wilgotna podczas ruchanka :D

mysza, wątpię w szczerość opowieści kobiet o tym jak to im cudnie w trakcie. Może nie boleć ale od \"nie boli\" do \"przyjemnie\" jest jeszcze daleko. Spróbuj jeśli chcesz, w każdej chwili można przecież przerwać.

No bo chęci są z mojej i męża strony...właściwie to ciekawość...ale trochę się obawiam że będzie boleć :O ...albo inne nieprzyjemne \"atrakcje\" A ty próbowałaś czy zamierzasz ?

Gość
A po co? Wymaźgasz mena....... i będzie śmierdział. :D A Tobie będzie głupio. I może Cię boleć. :O A nie wystarczy Ci świadomość, że jak Ci się zechce, to możesz?

\"Wymaźgasz mena....... i będzie śmierdział\" ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? o matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja jestem fajna lalala
a ja spróbowałam i nie żałuję. Prawda jest taka,że jak się dobrze kobieta wypróżni to nie ma prawwa nic zostać "na zakręcie"! Doznania wspaniałe, tylko trzeba być mocno podnieconą i mokrą, żeby nie bolało-to po pierwsze. Po drugie- trzeba sie wyzbyc strachu, ze bedzie bolalo, albo ,ze partner sie ubrudzi:) W trakcie naprawde genialnie, tylko po wyjęciu tak dziwnie trochę...