Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaaap

zauroczenie-jak sie z tego wyleczyc?

Polecane posty

No wlasnie, jak? Tym bardziej, ze jest to dosyc fatalne zauroczenie. Troszke o tym opowiem. Nie mam parntera, aczkolwiek mam bliskiego przyjaciele, z ktorym zachowujemy sie jak para(nieuzywamy tylko nazwy \"zwiazek\"). Bylo nam bardzo dobrze, uwilbialam go i byl dla mnie bardzo wazny - do tej pory tak jest, jednak cos sie psuje. Coraz czesciej sie klocimy i kilka razy planowalismy to zakonczyc, lecz zawsze stwierdzamy, ze nie potrafilibysmy bez siebie wytrzymac. On mnie kocha - ja jego nie. Jakis czas temu poznalam pewna dziewczyne. Po kilku dniach znajomosci stwierdzilam, ze jest naprawde fajna osoba. A ona jak sama przyznala, juz przy pierwszym spotkaniu stwierdzila, ze jestem niesamowita. Ona jest lesbijka i wciaz dawala mi do zrozumienia, ze jest mna zainteresowana. Ma ona dziewczyne wiec nie bylam pewna co do tego co mowi. Jej z dziewczyna ukladalo sie zle wiec zerwaly, ale z tego co zauwazylam po kilku dniach do siebie wrocily. Co najgorsze, ja rowniez zaczelam sie nia interesowac. Teraz nie moge przestac o niej myslec. Z moim przyjacielem nie jest mi juz tak dobrze, a z nia wiem, ze nie bede. Jak mam sie z tego wyleczyc? Co zrobic, zeby nie myslec o tej dziewczynie? Prosze o rady - dla mnie jest to powazna sytuacja.

Gość totylkojaaaa
po pierwsze czy jestes bi? tzn czy czujesz do niej pociag fizyczny? bo jesli nie to jest to zwykla fascynacja...nie wiem, moze odmiennoscia seksualna wlasnie,a pewnie przejdzie jak poznasz osobe trzecia, albo sprobujesz z dziewczyna i dojdziesz do wniosku ze to nie to :)

Gość
znajdź sobie jurnego chłopa to Ci nie będą głupoty do głowy przychodzić :p chcesz żeby ludzkość wyginęła?

hehe jurnego powiadasz? xD TO nic nie da... Mi nie brakuje sexu, wiec taki chlop sie na nic nie przyda. A wg mnie to wcale nie glupota... Nigdy nie bylam z osoba tej samej plci, aczkolwiek moglam bym byc... A przynajmniej z ta, o ktorej napisalam... I to jest problem...