Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martik

home learning

Polecane posty

Gość fgkfgfjk
nie skonczylam jeszcze matury? czy jest mozliwosc zrobienia takiej w uk przez internet? Czy nasza matura po angielsku to ich A level? bo nie wiem jak szukac? pomozcie

Gość fhfhjfhg
tzn musze zaczac liceum ale chcialabym przez internet? Poprostu sie spoznilam z edukacja, jak to wyglada?

ale wydaje mi sie,ze warto podnosic swoje kwalifikacje,tym bardziej,ze certyfikat,ktory dostaniesz na koncu,liczy sie na rynku.ja rozlozylam oplate na raty i jakos specjalnie tego nie odczuwam;-) no i beauty care jest teraz na czasie:-)

Jasne że warto:)Tylko akurat ukończenie tego kierunku kursu nie pozwoli mi znaleśc pracy odrazu.Myślę że praktyka jest bardzo ważna równiez oraz dalsza nauka w tym kieunku.Wiec tak czy siak trzeba będzie wydawać wiecej kasy na naukę.Może jednak zaczekam aż zmienią mi godziny pracy i wtedy pójde do jakiegos collegu, bedzie o wiele taniej i z praktykami.Ehhh nie wiem ... :)

ale zawsze znajdzie sie ktos kto da ci szanse,najwazniejsze to zaczac, a pozniej wszystko jakos z gorki pojdzie.troche optymizmu;-)