Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **kk**

POMOZCIE -meszek na twarzy

Polecane posty

Gość **kk**

Mam meszek na twarzy...na policzkach dosc widoczne i dlugie..nie sa grube ani czrne ale widac je:( zastanawiam sie czy nie usunac ich u kosmetyczki owskiem...ale mam pyatanie- Czy ktos ma taki problem jak ja i chodzi do kosmetyczki?jak tak czy odrastaja mocniejsze? prosze o odp:(

Gość mi kiedys kolega powiedzial
ze mam brode. nigdy sie tak nie ogladalam dokladnie zeby to zauwazyc a jak to powiedzial to sie obejrzalam i rzeczywiscie mialam na brodzie kilka dluzszych wloskow. zaczelam wyrywac penceta ale im bardziej sie przygladalam tym wiecej ich widzialam. wkurzylam sie i ogolilam!!! minelo 11 lat a ja nadal musze pozbywac sie tych wlosow. tylko ze na poczatku golilam je normalnie i przez to sobie zaszkodzilam bo gdybym je wyrwala woskiem czy depilatorem to nie mialabym teraz takiego problemu. dopiero od kilku lat wyrywam nie gole no i jest coraz lepiej. jest ich mniej i slabsze. dlatego jesli zrobisz woskiem to mysle ze bedzie ok. ja uzywam tez po depilacji oleju z krokosza. chyba dziala. ale nie tak rewelacyjnie jak zapewniaja sprzedawcy.

Gość **kk**
hm...na brodzie ja mam raczej takie krotkie..glownie chodzi o dlugie wloski na policzkach i kolo uszu...boje sie to ruszac..ale jest to dla mnie bardzo krepujace..ehh..w sztucznym swietle to one sie wrecz swieca:(...

Gość macie zaburzenia hormonalne
to leczy endokrynolog

Gość **kk**
wiem ze to sa zaburzenia hormonalne ale bardzo ciezko sie to leczy..w zasadzie nikt sie z tego nie wyleczyl z tego co czytalam..:( wiec co z tym woskiem??

Gość **kk**
prosze..

Gość jozefinka
Trzeba poprawic prace jajnikow pijac nalewke z nagietka. Miete tez polecaja na ten problem.

Gość **kk**
nie wierze w to ze bede pic herbatke i mi wlosy wypadna..;/ co z tym woskiem???/pomocy:(

Gość nie wyrywajjj
a tams koro sa jasne to daj sobie spokoj i nie wyrywaj, pozniej bedziesz musiala cały czas to normalne za kazda czesc ciala u człowieka jest owłosiona procz wewnetrznych dłoni i stóp. Daj sobie spokoj ;)